Omah > Babagan Kita>Babagan Kita

Babagan Kita

Sejarah Kita

Produk utama kalebu peralatan rumah sakit, piranti medis, barang-barang / barang-barang medis, ganti bedah, kesehatan, produk perawatan omah, produk laboratorium, produk pendidikan, bahan farmasi, lan produk kimia.

Pabrik Kita

Kita duwe pabrik pabrikan, nandur modal lan nyalurake pirang-pirang pabrik manufaktur kanggo produk Medis & Lab supaya produk kita luwih kompetitif ing pasar.

Aplikasi Produk

Piranti rumah sakit, piranti medis, pakai / habis pakai medis, klambi bedah, kesehatan, lan produk perawatan omah, produk laboratorium, produk pendidikan, farmasi, lan produk kimia

Sertifikat kita

Umume produk kita disertifikasi CE lan ISO, lan sawetara sing disetujoni dening FDA.



Pasar Produksi

Produk Maysino diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah kayata Amerika Serikat, Eropa, Jepang, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Australia, lsp. Kanthi kualitas apik lan rega kompetitif.

Layanan kita

Kanthi metode manajemen ilmiah, sistem inspeksi sing ketat, lan jaminan pangiriman sing cepet lan stabil, Maysino kanthi tulus bakal ngladeni kabeh pelanggan. Kita yakin manawa kita bisa dadi mitra jangka panjang kanthi layanan sing paling apik, kualitas tinggi, lan rega sing kompetitif. Mitra.




  • QR