Crepe Bandage
  • Crepe Bandage - 0 Crepe Bandage - 0
  • Crepe Bandage - 1 Crepe Bandage - 1
  • Crepe Bandage - 2 Crepe Bandage - 2

Crepe Bandage

Plester Crepe maysino digawe saka benang katun murni murni utawa katun lan spandeks. Umume cocog kanggo kabeh bidang medis. Bandage bisa digawe nganggo garis abang, garis biru utawa tanpa garis abang lan biru kanthi pinggiran sing cepet utawa pinggiran sing longgar.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Crepe Bandage

1. Pambuka Crepe Bandage

Plester Crepe maysino digawe saka benang katun murni murni utawa katun lan spandeks. Umume cocog kanggo kabeh bidang medis. Bandage bisa digawe nganggo garis abang, garis biru utawa tanpa garis abang lan biru kanthi pinggiran sing cepet utawa pinggiran sing longgar.


2.Spesifikasi Perban Crepe


 

3. Fitur Pembalut Crepe

 

1. Bahan: katun 80%; 200 spandeks

2. Bobot: 60g, 659,70g, 759,809,85g, 90getc

3. Klip: nganggo utawa nganggo klip, klip band elastis utawa klip band logam

4. Ukuran: dawa (digawe dowo): 4m, 4,5m, 5m lsp

5. Jembar: 5cm.7.5cm 10cm.15cm.20cm

6. Kemasan blastik: saben dikemas ing tas permen sing bening

7. Cathetan: spesifikasi khusus sabisa-bisa panjaluk pelanggan

8. Pengepakan kaya ing ngisor iki

9. MOQ: 10000gulung kanggo ukuran siji

10. Wektu kiriman: 35 dina

11. Ketentuan pambayaran: TT, LC lsp



 

4. Rincian


6. Perusahaan

Maysino Crepe Bandages diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah kayata AS, Eropa, Jepang, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Australia, lsp. Kanthi kualitas apik lan rega kompetitif.

 



 

Kita duwe pabrik pabrikan, nandur modal lan nyebarke pirang-pirang pabrik pabrikan kanggo produk Medis & Lab kanggo nggawe jarum hypodermic luwih kompetitif ing pasar.



7. Layanan kita

Kanthi metode manajemen ilmiah, sistem inspeksi sing ketat, lan jaminan pangiriman sing cepet lan stabil, Maysino kanthi tulus bakal ngladeni kabeh pelanggan. Kita yakin manawa kita bisa dadi mitra jangka panjang kanthi layanan sing paling apik, kualitas tinggi, lan rega sing kompetitif. Mitra.

 

Maysino minangka panyedhiya medis Crepe Bandage profesional. Yen sampeyan pengin tuku perban Crepe Bandage utawa perban Crepe Bandages. Mangkene kesepakatan: hubungi us ¼Œ Kita bakal nyedhiyakake dhaptar produk rinci lan conto gratis.




Panas Tags: Pembungkus Crepe, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR