Perban Kohesif Elastis
  • Perban Kohesif Elastis - 0 Perban Kohesif Elastis - 0
  • Perban Kohesif Elastis - 1 Perban Kohesif Elastis - 1

Perban Kohesif Elastis

Perban kohesif elastis sing ora ditenun yaiku perban elastis sing nganggo ekonomi, luh tangan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Perban Kohesif Elastis


1. Pambuka Perban Kohesif Elastis

Perban kohesif elastis sing ora ditenun yaiku perban elastis sing nganggo ekonomi, luh tangan. Iku alus; digunakake wétan, tetep mung kanggo awake lan bisa napas. Bisa digunakake ing skenario sing bisa digunakake kanggo nggunakake bandage elastis. Woh liger lan luwih bisa diverifikasi babagan bentuk sampeyan


2.Spesifikasi sakaPerban Kohesif Elastis

 

3.Fitur sakaPerban Kohesif Elastis

 

1. Adesif kanggo awake dhewe, ora lengket rambut utawa kulit, ora ana sisa godhong ing awak sawise dicopot. Ora perlu pin utawa klip

2 . Perban Kohesif Elastis is light weight, porous , allow skin to breath and comfortable to users

3. Tahan banyu, ora bakal ngeculake kringet utawa bahan keropos banyu lan meh ora nyedhot kelembapan

4. Nyukur bahan Nonwoven utawa katun sing resik, gampang luh tangan tanpa gunting

5. Adaptasi: Uga dianut ing saben bagean awak

 

4.Keuntungan Lan Aplikasi sakaPerban Kohesif Elastis

 

Advantage Of Perban Kohesif Elastis

* Bungkus ora bakal lunyu, mula ora perlu diatur maneh

* Nglindhungi riasan utami

* Nyedhiyakake kompresi sing dikontrol, ora bakal nyemprot

* Kain sing alus nanging kuwat

* Cocog kanggo nutupi kabeh sendi

* Bebas lateks, ora ana alergi

 

Aplikasi:

1. Bantalan lan klambi aman

2. Perban Kohesif Elastis can protects wounds and holds sterile dressings in place .

3. Perban tekanan kanggo ningkatake sirkulasi lan penyembuhan.

4. Perban kompresi kanggo hemostasis, varicosity, kontrol edema

5. Terus Iv set ing papan kasebut

6. Sprains lan galur.

7. Immobilisasi parsial.

 

5. Paket


4. Rincian


6. Perusahaan

Maysino Perban Kohesif Elastis are exported to more than 40 countries and regions such as the USA, Europe, Japan, Southeast Asia, Middle East, South America, Australia, etc., with excellent quality and competitive price.

 



 

Kita duwe pabrik pabrikan, nandur modal lan nyebarke pirang-pirang pabrik pabrikan kanggo produk Medis & Lab kanggo nggawe jarum hypodermic luwih kompetitif ing pasar.



7. Layanan kita

Kanthi metode manajemen ilmiah, sistem inspeksi sing ketat, lan jaminan pangiriman sing cepet lan stabil, Maysino kanthi tulus bakal ngladeni kabeh pelanggan. Kita yakin manawa kita bisa dadi mitra jangka panjang kanthi layanan sing paling apik, kualitas tinggi, lan rega sing kompetitif. Mitra.

 

Maysino is a professional medical Perban Kohesif Elastis supplier. If you want to buy a medical Perban Kohesif Elastis or China Perban Kohesif Elastis.Here is the deal: contact us,We will provide a detailed product list and free samples.




Panas Tags: Perban Kohesif Elastis, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR