Pad Mripat
  • Pad Mripat - 0 Pad Mripat - 0
  • Pad Mripat - 1 Pad Mripat - 1
  • Pad Mripat - 2 Pad Mripat - 2
  • Pad Mripat - 3 Pad Mripat - 3

Pad Mripat

Maysino diakoni dadi pabrikan, eksportir, lan supplier eye eye / pad eye / eye eye oval. Produk kasebut gampang banget digunakake lan awet.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Grosir mata pad Sekilas Grosir:


Maysino diakoni minangka pabrikan, eksportir lan panyedhiya utamabantalan mripat/pad eye/oval bantalan mripat. These products are very easy to use and durable. It is tested on multiple quality parameters to ensure its quality and flawlessness.

 

The offered product is precisely manufactured by our professionals using high quality biocompatible materials and progressive technology. Moreover, we offer bantalan mripat in various sizes to meet the varied requirements of our clients.

 

Bantalan mripats protect injured eyes from further injury or prevent infection and strain Oval bantalan mripats measure 1-5/8"W x 2-5/8"H Sterile unless package is damaged or opened.

 

1. Deskripsi Produk

*Sterile, non-woven, adhesive bantalan mripats. 

* Alas mata bisa nyerep banget, lan bisa digunakake.

* Migunakake kanggo nglindhungi mata saka infeksi sing disebabake amarga ciloko mripat.

*Bantalan mripatwis disetujoni CE.

2. Rincian

3. Perusahaan

MaysinoBantalan mripatsdiekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah kayata Amerika Serikat, Eropa, Jepang, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Australia, lsp. kanthi kualitas apik lan rega kompetitif.

 



 

Kita duwe pabrik pabrikan, nandur modal lan nyebarke pirang-pirang pabrik pabrikan kanggo produk Medis & Lab kanggo nggawe jarum hypodermic luwih kompetitif ing pasar.



5. Layanan kita

Kanthi metode manajemen ilmiah, sistem inspeksi sing ketat, lan jaminan pangiriman sing cepet lan stabil, Maysino kanthi tulus bakal ngladeni kabeh pelanggan. Kita yakin manawa kita bisa dadi mitra jangka panjang kanthi layanan sing paling apik, kualitas tinggi, lan rega sing kompetitif. Mitra.

 

Maysinois a professional medical eye padpanyedhiya Yen sampeyan pengin tuku mediseye padutawa Chinaeye pad. Mangkene kesepakatan: hubungi kita. Kita bakal nyedhiyakake dhaptar produk rinci lan conto gratis.


6. FAQ Babaganeye pad

 


1. Can I obtain some samples of bantalan mripat?

We dikenali kanggo ngirim conto; Nanging, sarat biaya sing kudu dibayar kanggo bisnis sing misuwur.

 

2. Apa sampeyan bisa nggawe khusus?

OEM, ODM disambut.

1). Sutra nyithak logo sampeyan ing produk.

2). Kothak warna pribadi.

3). Rancang lan ngasilake adhedhasar ide lan konsep sampeyan.

 

3. Kepiye layanan sampeyan?

1). Sembarang Entri bakal dijawab sajrone 24 jam.

2). Produsen profesional, masalah kualitas, rega kompetitif.

3). Kabeh produk bakal dipriksa kanthi ketat lan apik sadurunge dikirim.

4). Yen sampeyan pesen FCL lan rusak luwih saka 2%, mengko bakal ganti sampeyan.

5). Kita bisa mbantu sampeyan ngetrapake sertifikat sing relevan.




Panas Tags: Pad Mripat, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR