Topeng Pasuryan
  • Topeng Pasuryan - 0 Topeng Pasuryan - 0
  • Topeng Pasuryan - 1 Topeng Pasuryan - 1
  • Topeng Pasuryan - 2 Topeng Pasuryan - 2
  • Topeng Pasuryan - 3 Topeng Pasuryan - 3
  • Topeng Pasuryan - 4 Topeng Pasuryan - 4
  • Topeng Pasuryan - 5 Topeng Pasuryan - 5

Topeng Pasuryan

Topeng rai digawe saka awak topeng, klip irung, lan band topeng. Awak topeng digawe saka kain sing ora ditenun kanthi struktur telung lapis.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Topeng Pasuryan

1.Topeng Pasuryan General name:

Masker pelindung pakai, pakai bedah topeng rai, topeng medis, pakai masker rai.


2.Introduction of Topeng Pasuryan

Topeng rai digawe saka awak topeng, klip irung, lan band topeng. Awak topeng digawe saka kain sing ora ditenun kanthi struktur telung lapis. Lapisan njero lan njaba awak topeng yaiku kain sing ora dirajut, lan lapisan bahan filtrasi tengah yaiku kain sing disemprot. Klip irung digawe saka bahan plastik. Tali topeng digawe saka bahan elastis.

3.Spesifikasi

Topeng rai minangka jinis lug sing rata kanthi ukuran 17,5 * 9.5cm.


4. Panggunaan:

Digunakake ing saben dinten kanggo nyaring bahan partikel ing lingkungan polusi udara.



5. FAQ babagan topeng rai medis


P1: Apa sampeyan duwe sertifikat ing topeng rai?

A1: Ya, masker rai kita Selaras karo standar EN14683-2019 Tipe I, Tipe IIR.


P2: Apa bisa nggunakake logo lan tata letak?

A2: Ya, OEM & ODM disambut ing pabrik.


P3: Apa bisa ngatur masker dhewe?

A3: Kemasan standar kita yaiku 50 pcs / tas lan dikemas nganggo case display.


Paket sing disesuaikan bisa dipikolehi; sampeyan bisa ngirim pamikiran utawa dokumen kemasan.


Banjur, kita bisa nyiyapake rancangan tata letak kanggo pamriksan luwih dhisik.


P4: Kepiye carane entuk sawetara conto?

A4: Kita diajeni kanggo menehi conto. Kita bisa nawakake


Sampel topeng gratis ing papan kasebut, regane pengiriman bakal dikoleksi.


Maysino minangka pemasok topeng rai, lan pabrikan topeng rai¼Œ Pengin ngerti sisih paling apik? Hubungi kita!

Panas Tags: Masker Wajah, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR