Filter Dialyzer Darah Hemodialisis Kanggo Hemodialisis

Filter Dialyzer Darah Hemodialisis Kanggo Hemodialisis

Maysino diakoni minangka pabrikan, eksportir lan panyedhiya Hemodialisis Sang Dialyzer Filter kanggo Hemodialisis.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Filter Dialyzer Darah Hemodialisis Kanggo Hemodialisis

Maysino diakoni minangka pabrikan, eksportir lan panyedhiya Hemodialisis Sang Dialyzer Filter kanggo Hemodialisis. Produk kasebut gampang banget digunakake lan awet. Iki dites ing macem-macem paramèter kualitas kanggo njamin kualitas lan tanpa cacat. Produk sing ditawakake kanthi tepat diprodhuksi dening para profesional kanthi nggunakake bahan biocompatible lan teknologi progresif. Kajaba iku, kita nawakake produk iki kanthi macem-macem ukuran kanggo memenuhi macem-macem syarat klien.

 

1.Product Description of Filter Dialyzer Darah Hemodialisis Kanggo Hemodialisis

 

Set Tubing Darah Hemodialisis kasusun saka garis arteri lan vena, digunakake sajrone dialisis lan dipasang karo A.V. jarum fistula lan dialyzer.


2.Features of Filter Dialyzer Darah Hemodialisis Kanggo Hemodialisis

 

- Bahan kelas medis sing nampilake kompatibilitas bio sing apik

- Jalur cairan lancar ing njero, ora ana pembekuan utawa gelembung udara

- Tabung fleksibel, tahan kink
- Coding warna
- Segmen pam duwe kinerja anti-lemes banget

- Konektor kunci kunci miturut standar internasional

- Macem-macem seri, penerapan sing apik.
- Filter Dialyzer Darah Hemodialisis Kanggo Hemodialisis has CE certificated.

 

3. Paket & Pangiriman

Rincian Kemasan: 24 pcs / karton

Pelabuhan: Shanghai, Guangzhou, Xiamen

Wektu Utama:

Jumlah (Potongan)

1 - 3000

> 3000

Est. Wektu (dina)

30

Kanggo dirembug

 

Jeneng produksi

dialyzer serat kothong fluks dhuwur

Serat berongga fluks ydialzer

Membran

PES

PES / PS

Dialyzer

Fluks dhuwur 1.4m2 ~ 2.0m2

Fluks sedheng 1.4m2 ~ 2.0m2

Sertifikasi

CE, ISO

CE, ISO

 

4. FAQ

1. Can I obtain some samples of Filter Dialyzer Darah Hemodialisis Kanggo Hemodialisis?

We dikenali kanggo ngirim conto; Nanging, sarat biaya sing kudu dibayar kanggo bisnis sing misuwur.


2. Apa sampeyan bisa nggawe khusus?

OEM, ODM disambut.

1). Sutra nyithak logo sampeyan ing produk.

2). Kothak warna pribadi.

3). Rancang lan ngasilake adhedhasar ide lan konsep sampeyan.


3. Kepiye layanan sampeyan?

1). Sembarang Entri bakal dijawab sajrone 24 jam.

2). Produsen profesional, masalah kualitas, rega kompetitif.

3). Kabeh produk bakal dipriksa kanthi ketat lan apik sadurunge dikirim.

4). Yen sampeyan pesen FCL lan rusak luwih saka 2%, mengko bakal ganti sampeyan.

5). Kita bisa mbantu sampeyan ngetrapake sertifikat sing relevan.

 

Maysino minangka profesionalFilter Dialyzer Darah Hemodialisis Kanggo Hemodialisispanyedhiya Yen sampeyan pengin tuku aFilter Dialyzer Darah Hemodialisis Kanggo Hemodialisis.Iki menehi hasil: hubungi kitaKita bakal nyedhiyakake dhaptar produk rinci lan conto gratis.


Panas Tags: Hemodialisis Sang Dialyzer Filter Kanggo Hemodialisis, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR