Perban Elastis Tinggi
  • Perban Elastis Tinggi - 0 Perban Elastis Tinggi - 0
  • Perban Elastis Tinggi - 1 Perban Elastis Tinggi - 1

Perban Elastis Tinggi

Perban Elastis Tinggi FLMED ® digawe saka benang katun murni murni utawa katun lan spandeks. Umume cocog kanggo kabeh bidang medis. Perban Elastis Tinggi bisa digawe nganggo garis abang, garis biru utawa tanpa garis abang lan biru kanthi ujung sing cepet utawa pinggiran sing longgar

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Perban Elastis Tinggi

1.Introduction of Perban Elastis Tinggi


The FLMED ® Perban Elastis Tinggi is made from high quality pure cotton yarn or cotton and spandex. It is generally appropriate in all medical fields. The Perban Elastis Tinggi can be made in red lines, blue lines or with no red and blue lines with fast edges or loose edges

 

Plester bisa digawe kanthi macem-macem warna, kayata putih, coklat, jambon utawa belang, lsp. Bobot / m2: 68g / m2 nganti 110g / m2 Bandage elastis gratis lateks lan Lateks kasedhiya; kalorone bisa diolah nganggo lem kanggo nyegah ukuran loose: umume 5 halaman dawa, ukuran unik kayata 7m utawa 11 kebon mburi uga bisa disedhiyakake.

 

2.Spesifikasi sakaPerban Elastis Tinggi

 

 

3.Packing of Perban Elastis Tinggi

* Saben gulung nganggo klip logam utawa klip elastis utawa penutupan velcro

* Tas selofin kanthi cetakan pribadi

* 10 gulung ing sak kothak

4. Rincian


6. Perusahaan

Maysino Perban Elastis Tinggis are exported to more than 40 countries and regions such as the USA, Europe, Japan, Southeast Asia, Middle East, South America, Australia, etc., with excellent quality and competitive price.

 



 

Kita duwe pabrik pabrikan, nandur modal lan nyebarke pirang-pirang pabrik pabrikan kanggo produk Medis & Lab kanggo nggawe jarum hypodermic luwih kompetitif ing pasar.



7. Layanan kita

Kanthi metode manajemen ilmiah, sistem inspeksi sing ketat, lan jaminan pangiriman sing cepet lan stabil, Maysino kanthi tulus bakal ngladeni kabeh pelanggan. Kita yakin manawa kita bisa dadi mitra jangka panjang kanthi layanan sing paling apik, kualitas tinggi, lan rega sing kompetitif. Mitra.

 

Maysino is a professional medical Perban Elastis Tinggi supplier. If you want to buy a medical Perban Elastis Tinggi or China Perban Elastis Tinggis bandages.Here is the deal: contact us,We will provide a detailed product list and free samples.




Panas Tags: Perban Elastis Tinggi, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR