Jarum Hypodermic
  • Jarum Hypodermic - 0 Jarum Hypodermic - 0

Jarum Hypodermic

Jarum Hypodermic duwe inovasi jarum sing maju kanggo nggawe jarum sing cetha supaya cekap kanggo nyuda rasa sakit.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.InformasiJarum Hypodermic:Kualitas unik barang

1. Jarum Hypodermic duwe inovasi jarum sing maju kanggo nggawe jarum sing cetha supaya cekap kanggo nyuda rasa sakit.

2. Mesin cetakan injeksi pemurnian otomatis, sing njamin stabilitas lan biaya barang.

3. Lokakarya filtrasi obat kelas 100, 000 njaga item kasebut rapi lan higienis lan njaga pangguna sehat.

4. Sterilisasi radiasi 25KGY njamin keamanan jarum hypodermic.

 

2. Deskripsi Jarum Hypodermic

1. Awak Lancet: Kawat stainless steel Austenite

2. Lancet ngatur: Produk medis perlindungan lingkungan ABS + LDPE / PP entuk persetujuan internasional

 

3.Nggunakake instruksiJarum Hypodermic

1. Pilih lancet getih spek sing tepat miturut kebutuhan konsumen.

2. Bukak rencana lan priksa manawa jarum ngeculake utawa ora, lan yen tutup jarum dipateni utawa dirusak.

3. Ngeculake jarum jarum sadurunge nggunakake jarum hypodermic.

4. Lebokake lancet getih bekas menyang tong sampah.

 

4.Elinga:

1. Sawise sterilisasi, coba gunakake produk sadurunge tanggal kadaluwarsa. Yen tutup keamanan ngeculke utawa cilaka, pls aja nggunakake.

2. Jarum Hypodermic minangka produk siji-sijine. Aja digunakake kanggo kaping pindho.

3. Kanggo kesehatan sampeyan, aja nggunakake lancet getih sing padha karo wong liya.

4. Aja ninggalake jarum ing gadget lancing

5. Cegah jarum hypodermic saka suhu dhuwur lan sinar srengenge

 

5.Rincian


6.Kumpeni

Jarum hypodermic Maysino diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah kayata AS, Eropa, Jepang, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Australia, lsp. Kanthi kualitas apik lan rega kompetitif.

 



 

Kita duwe pabrik pabrikan, nandur modal lan nyebarke pirang-pirang pabrik pabrikan kanggo produk Medis & Lab kanggo nggawe jarum hypodermic luwih kompetitif ing pasar.



7.Layanan kita

Kanthi metode manajemen ilmiah, sistem inspeksi sing ketat, lan jaminan pangiriman sing cepet lan stabil, Maysino kanthi tulus bakal ngladeni kabeh pelanggan. Kita yakin manawa kita bisa dadi mitra jangka panjang kanthi layanan sing paling apik, kualitas tinggi, lan rega sing kompetitif. Mitra.

 

Maysino minangka pemasok jarum hypodermic medis profesional. Yen sampeyan pengin tuku jarum hypodermic medis utawa perban jarum hypodermic china. Mangkene kesepakatan: hubungi kitaKita bakal nyedhiyakake dhaptar produk rinci lan conto gratis.




Panas Tags: Jarum Hypodermic, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR