Set Infus
  • Set Infus - 0 Set Infus - 0
  • Set Infus - 1 Set Infus - 1

Set Infus

Infus Set kudu disimpen ing asor relatif ora ngluwihi 80%, gas non-korosif, adhem, ventilasi apik, ing ruangan sing garing banget.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Set Infus

Jeneng Produk: Infus set

Bahan: Pvc, bebas DEHP, Cahaya-bukti

Werna: Transparan

Standar: IS013485, IS0134859000, CE

Kelas: Kelas ll Kelas lll

Brade: Shuangli

Digunakake: Medhis digunakake

Pelabuhan wiwitan: Qingdao


2.Spesifikasi sakaPesawat infus

* 20 irung lonjakan curhat

* Kamar netes 48mm kanthi situs injeksi clamp roller 12 8mm 15um filter

* Konektor kunci Luer (PP utawa ABS utawa PVC) kanthi tutup

* Kamar netes sing kasedhiya: 6ml, 8ml, 10ml

* Roller sing kasedhiya: ABS roller clamp, ABS Big roller

* Sambungan sing kasedhiya. Kunci Luer, slip Luer

* Situs injeksi sing kasedhiya: bohlam tanpa lateks / lateks, situs injeksi Y tanpa lateks / lateks

* Tabung kasedhiya. Transparan, Tembus

* Bahan sing kasedhiya: PVC, GRATIS DEHP, Cahaya-bukti

* Paket sing kasedhiya: PE Pouch, PE / dialyzing paper, Blister package

Struktur:

Topi lonjakan, Lonjakan, Ventilasi Udara, Kamar Drip Darah, Filter, Clamp Tube Tube, situs Injeksi, Konektor, Jarum

 

3.Pilihan

1. Nganggo utawa tanpa Air diluncurake

2. Tabung transparan, tabung GRATIS DEHP

3. Lampu injeksi lateks, bohlam tanpa lateks, situs Y

4. Luer slip utawa konektor kunci luer

5. Nganggo utawa tanpa jarum (nganggo tutup yen tanpa jarum)

Fitur:

1. Kanthi CE / ISO13485 / IS09001

2. Non beracun, Bebas Pirogen, sah nganti 5 taun

3. Produk OEM kasedhiya

 

4.Cegahan :

1.Set Infus disterilake dening Epoxy hex, asepsis, non-pyrogen tanpa keracunan lan respons hemolisis

2 Iki kanggo nggunakake klinis, digunakake sawise dibukak

3. Tutup proteksi set, lebokake botol piranti tusukan plug sing ngilangi udara interior

4. nggunakake kontrol tingkat-aliran kanggo nyetel nomer gulung, miturut operasi infus konvensional

5. Mungkasi panggunaan yen paket wis tusuk utawa tutup protèktif tiba

6. Kanggo nggunakake siji, karusakan sawise kita

7. Jangka waktu validitas telung taun, Kadaluwarsa dilarang

8.Set infus kudu disimpen ing asor relatif ora ngluwihi 80%, gas non-korosif, adhem, ventilasi apik, ing ruangan sing garing

9.Konten sing ora kasebut ing ndhuwur bisa diganti tanpa ijin

 

5.Manungsa waé

1.Infus Set tabung fleksibel dhuwur nyegah kink

2. Jinis sing bener kanggo pilihan

3. Steril dening gas EO

4. Kanggo nggunakake siji ing

Mung nggunakake siji, panggunaan maneh dilarang.

Mungkasi nggunakake yen pengepakan rusak

Buang pesawat infus sawise digunakake

Set Infus kudu disimpen ing panggonan sing garing lan adhem.




Panas Tags: Set Infus, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR