Jarum suntik Insulin
  • Jarum suntik Insulin - 0 Jarum suntik Insulin - 0

Jarum suntik Insulin

Insulin Syringe disterilake dening gas EO, ora beracun, non-pyrogenik, mung nggunakake siji.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Fitur sakaJarum suntik Insulin

1 . Jarum suntik Insulin is sterilized by EO gas , non-toxic , non-pyrogenic , single use only.

2. Luer Slip utawa Luer Lock.

3. Barel transparan sing cukup transparan ngidini gampang ngukur volume sing ana ing jarum suntik lan ndeteksi gelembung udara

4. Skala sing wis lulus ing laras gampang diwaca. Lulusan dicithak nganggo tinta sing ora bisa ilang

5. Plunger cocog ing sisih njero b arrel kanthi apik supaya gerakan bebas lan lancar.

6. Bahan tong lan pluner jarum suntik insulin: Kelas medis PP (polipropilena)

7. Bahan kanggo gasket: Karet lateks / karet sintetis (gratis lateks).

8. Nganggo utawa tanpa jarum

9. Paket individu: Paket blister / Polybag

10. Ukuran sing kasedhiya: 0. 3MI. 0 5ml 1ml

11. Standar: 1SO7886-1: 1993

 

2.Advantag Kitae sakaJarum suntik Insulin

1.ISO

2.Layanan mandheg: produk medis sing bisa digunakake banget, syarat perlindungan pribadi

3.Sugeng rawuh ing syarat OEM

4.Produk sing nduweni kualifikasi, 100% bahan merek anyar, aman lan sanitasi

 

3.Rincian


4.Company

Topeng oksigen Maysino diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah kayata Amerika Serikat, Eropa, Jepang, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Australia, lsp. Kanthi kualitas apik lan rega kompetitif.

 



 

Kita duwe pabrik pabrikan, nandur modal lan nyalurake sawetara pabrik manufaktur kanggo produk Medis & Lab kanggo nggawe topeng oksigen luwih kompetitif ing pasar.



5.Layanan kita

Kanthi metode manajemen ilmiah, sistem inspeksi sing ketat, lan jaminan pangiriman sing cepet lan stabil, Maysino kanthi tulus bakal ngladeni kabeh pelanggan. Kita yakin manawa kita bisa dadi mitra jangka panjang kanthi layanan sing paling apik, kualitas tinggi, lan rega sing kompetitif. Mitra.

 

Maysino minangka pemasok jarum suntik insulin profesional. Yen sampeyan pengin tuku jarum suntik insulin medis utawa jarum suntik insulin medis China. Mangkene kesepakatan: hubungi kita. Kita bakal nyedhiyakake dhaptar produk rinci lan conto gratis.




Panas Tags: Jarum suntik Insulin, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR