Topeng Pelindung KN95
  • Topeng Pelindung KN95 - 0 Topeng Pelindung KN95 - 0
  • Topeng Pelindung KN95 - 1 Topeng Pelindung KN95 - 1
  • Topeng Pelindung KN95 - 2 Topeng Pelindung KN95 - 2

Topeng Pelindung KN95

Masker Pelindung KN95 kasusun saka awak topeng, klip irung, lan band topeng. Awak topeng digawe saka kain sing ora dirajut lan bahan filter (kain jet leleh + kain non-tenunan).

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Topeng Pelindung KN95


1. Pambuka Topeng Pelindung KN95

Masker Pelindung KN95 kasusun saka awak topeng, klip irung, lan band topeng. Awak topeng digawe saka kain sing ora dirajut lan bahan filter (kain jet leleh + kain non-tenunan).


Panggunaan proteksi panggunaan pribadi, kesehatan umum, omah, pabrik, utawa papan umum.

2.Spesifikasi


Sampeyan bisa uga kepengin ngerti: Masker Pelindung KN95 | topeng rai cangkem

Kita duwe Sertifikasi CE kanggo NB 2163; Laporan evaluasi lan nduweni kabeh ijin kanggo topeng.

* Lokakarya produksi tanpa lebu.

* Liwat seket lini produksi kanthi otomatis.

* Yuta output saben dina.

* Bahan baku bermutu kanggo produksi.


3. Rincian

4. Perusahaan

Topeng Pelindung Maysino KN95 diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah kayata AS, Eropa, Jepang, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Australia, lsp. Kanthi kualitas apik lan rega kompetitif.

 



 

Kita duwe pabrik pabrikan, nandur modal lan nyebarke pirang-pirang pabrik pabrikan kanggo produk Medis & Lab kanggo nggawe jarum hypodermic luwih kompetitif ing pasar.



5. Layanan kita

Kanthi metode manajemen ilmiah, sistem inspeksi sing ketat, lan jaminan pangiriman sing cepet lan stabil, Maysino kanthi tulus bakal ngladeni kabeh pelanggan. Kita yakin manawa kita bisa dadi mitra jangka panjang kanthi layanan sing paling apik, kualitas tinggi, lan rega sing kompetitif. Mitra.

 

Maysino minangka pemasok profesional Masker Pelindung KN95 profesional. Yen sampeyan pengin tuku medisKTopeng Pelindung N95 utawa ChinaKTopeng Pelindung N95. Mangkene kesepakatan: hubungi kita. Kita bakal nyedhiyakake dhaptar produk rinci lan conto gratis.


6.FAQBabaganTopeng protèktif KN95

 

1. Kepiye carane entuk rega tuku?

Biasane kuotasi sajrone 24 jam sawise nampa pitakon.

 

2. Apa pimpinan sampeyan?

Biasane kita bisa ngirim sajrone 7-15 dina kanthi jumlah sithik lan udakara 30 dina kanggo volume sing signifikan.

 

3. Suwene pambayaran sampeyan?

T / T, Western Union.

 

4. Apa proses pangiriman?

Bisa uga dikirim liwat segara, udara, utawa negara (EMS, UPS, DHL, TNT, FEDEX, lsp.). Mangga konfirmasi karo kita sadurunge ngirim pesen.

 

5. Kepiye sampeyan bisa nggawe hubungan jangka panjang lan perusahaan sing cocog?

1. Kita njaga kualitas lan harga kompetitif sing luar biasa kanggo nggawe klien entuk manfaat.

2. Kita ngurmati saben klien minangka kanca, lan kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan bebarengan, ing endi wae metu.


Panas Tags: Masker Pelindung KN95, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR