Filter Pangurangan Leukosit
  • Filter Pangurangan Leukosit - 0 Filter Pangurangan Leukosit - 0
  • Filter Pangurangan Leukosit - 1 Filter Pangurangan Leukosit - 1
  • Filter Pangurangan Leukosit - 2 Filter Pangurangan Leukosit - 2

Filter Pangurangan Leukosit

Maysino diakoni minangka pabrikan, eksportir lan panyedhiya Filter Leukosit Reduction Filter / saringan reduksi leukosit getih / saringan reduksi leukosit transfusi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Filter Pangurangan Leukosit

Maysino diakoni minangka pabrikan, eksportir lan panyedhiya Filter Leukosit Reduction Filter / saringan reduksi leukosit getih / saringan reduksi leukosit transfusi. Produk kasebut gampang banget digunakake lan awet. Iki dites ing macem-macem paramèter kualitas kanggo njamin kualitas lan tanpa cacat. Produk sing ditawakake kanthi tepat diprodhuksi dening para profesional kanthi nggunakake bahan biocompatible lan teknologi progresif. Kajaba iku, kita nawakake produk iki kanthi macem-macem ukuran kanggo memenuhi macem-macem syarat klien.

 

1. Deskripsi Produk Filter Pangurangan Leukosit

Keterangan: Piranti iki dituduhake kanggo ngilangi leukosit saka 6-12 unit trombosit donor acak utawa jumlah apheresis sing padha karo trombosit sing diprodhuksi sajrone transfusi trombosit ing sisih amben pasien.


2.Fungsi Produk Filter Reduksi Leukosit

1) Filter Pangurangan Leukosit kanggo siji unit getih utawa suspensi RBC.

2) Mbusak leukosit efisiensi dhuwur.

3) Pamulihan sel abang dhuwur.

4) Volume tahan saringan minimal, Desain omah sing unik ngidini panggunaan maksimum area permukaan media filter kanggo asil sing konsisten.

5) 100% ngilangi agregat mikro.




3. Rincian


6. Perusahaan

Filter Reduksi Maysino Leukosit diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah kayata AS, Eropa, Jepang, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Australia, lsp. Kanthi kualitas apik lan rega kompetitif.

 



 

Kita duwe pabrik pabrikan, nandur modal lan nyebarke pirang-pirang pabrik pabrikan kanggo produk Medis & Lab kanggo nggawe jarum hypodermic luwih kompetitif ing pasar.



7. Layanan kita

Kanthi metode manajemen ilmiah, sistem inspeksi sing ketat, lan jaminan pangiriman sing cepet lan stabil, Maysino kanthi tulus bakal ngladeni kabeh pelanggan. Kita yakin manawa kita bisa dadi mitra jangka panjang kanthi layanan sing paling apik, kualitas tinggi, lan rega sing kompetitif. Mitra.

 

Maysino minangka pemasok profesional Reduksi Filter Reduksi Leukosit. Yen sampeyan pengin tuku Filter Reduksi Leukosit utawa China, Leukosit Reduction Filter. Mangkene kesepakatan: hubungi us us Kita bakal nyedhiyakake dhaptar produk rinci lan conto gratis.




Panas Tags: Filter Reduksi Leukosit, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR