Kantong Saluran Kemih Mewah
  • Kantong Saluran Kemih Mewah - 0 Kantong Saluran Kemih Mewah - 0
  • Kantong Saluran Kemih Mewah - 1 Kantong Saluran Kemih Mewah - 1
  • Kantong Saluran Kemih Mewah - 2 Kantong Saluran Kemih Mewah - 2
  • Kantong Saluran Kemih Mewah - 3 Kantong Saluran Kemih Mewah - 3

Kantong Saluran Kemih Mewah

Maysino diakoni minangka pabrikan, eksportir lan pemasok Tas Kemih Kemih Mewah / kantong sikil kemih / tas saluran meteran urin.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pengenalan Kantong Saluran Kencing Mewah

Maysino diakoni minangka pabrikan, eksportir lan pemasok Tas Kemih Kemih Mewah / kantong sikil kemih / tas saluran meteran urin. Produk kasebut gampang banget digunakake lan awet. Iki dites ing macem-macem paramèter kualitas kanggo njamin kualitas lan tanpa cacat.

 

Produk sing ditawakake kanthi tepat diprodhuksi dening para profesional kanthi nggunakake bahan biocompatible lan teknologi progresif. Kajaba iku, kita nawakake produk iki kanthi macem-macem ukuran kanggo memenuhi macem-macem syarat klien.

 

 

2.FiturKantong Saluran Kencing Mewah

* Kantong tanpa lateks

* Kapasitas 2000ml4000ml

* Tas Urin Kemih mewah digawe saka PVC tebal 0,21mm (siji lapisan)

* kanthi katup anti-reflux

* kanthi gantungan lan tali dobel sing dikuatake

* 10mm * Tabung inlet 100cm kanthi clamp sprei

* Air-vent ing tas

* Katup Tutul

* steril dening gas EO

* Dikemas ing kantong kertas utawa foil PE

* Kantong Saluran Kemih mewah digunakake sajrone nglumpukake urin lan cairan awak 7 dina

 

3. Rincian


4.FAQ

1. Apa aku bisa njupuk sawetara conto Kantong Saluran Kencing Mewah?

We dikenali kanggo ngirim conto; Nanging, sarat biaya sing kudu dibayar kanggo bisnis sing misuwur.

 

2. Apa sampeyan bisa nggawe khusus?

OEM, ODM disambut.

1). Sutra nyithak logo sampeyan ing Tas Urin Kemih Mewah.

2). Kothak warna pribadi.

3). Rancang lan ngasilake adhedhasar ide lan konsep sampeyan.

 

3. Kepiye layanan sampeyan?

1). Sembarang Entri bakal dijawab sajrone 24 jam.

2). Produsen profesional, masalah kualitas, rega kompetitif.

3). Kabeh produk bakal dipriksa kanthi ketat lan apik sadurunge dikirim.

4). Yen sampeyan pesen FCL lan rusak luwih saka 2%, mengko bakal ganti sampeyan.

5). Kita bisa mbantu sampeyan ngetrapake sertifikat sing relevan.



Panas Tags: Tas Saluran Kencing Mewah, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR