Ora ngerti milih jarum suntik? Cukup kanggo maca artikel iki

2021-02-27

Jarum suntik sing beda-beda duwe macem-macem panggunaan


Pilih jarum.

Umume kita bisa ngenali jarum suntik, awak plastik dawa sing jarum jarum. Kanggo akeh wong, iki minangka medeni bocah sing ora bakal dilalekake. Ing taun-taun wiwitan bisa uga dipenuhi tembakan medeni, lan nalika remaja utawa wong diwasa kudu njaga pasokan jarum suntik siap menehi resep menyang dokter. Nalika miwiti kulawarga dhewe, sampeyan bisa uga kudu nyedhiyani ne

edles kanggo anggota kulawarga kanggo ngobati penyakit. Ing kasus iki, penting ora mung lali wedi sadurunge saka piranti medis cilik iki, nanging uga kudu ngerti cara nggunakake. Intine yaiku ora kabeh jarum suntik padha. Ana macem-macem desain sing cocog karo macem-macem tujuan.


Jinis jarum suntik.

Jarum suntik ana pirang-pirang desain lan macem-macem jinis. Umume bisa nganggo, lan sing paling akeh jarum ekstra utawa ora ana jarum. Ukuran jarum suntik bisa dipilih adhedhasar volume pangobatan sing dipasang.


Pilih jarum suntik.

Jarum suntik dipilih adhedhasar volume obat sing bakal dirumusake lan tingkat aliran tekanan sing dibutuhake. Tong kasebut ditandhani kanthi volume sentimeter (cc) utawa milliliter (ml). Kalorone pangukuran padha karo volume. 1cc padha karo 1mL. Obat sing akeh volume mbutuhake ukuran jarum suntik sing luwih gedhe. Inci aliran tekanan ngisor dibutuhake. Jarum suntik kanggo injeksi, digunakake kanggo tabung medis, utawa kanggo injeksi uga faktor pemilihan jarum suntik. Jinis umum yaiku jarum suntik insulin U-100. Iki minangka jarum suntik volume sithik sing umume digunakake kanggo pangobatan diabetes. Jarum suntik iki mung kanggo nggunakake siji lan iki jarum suntik kanthi biaya murah.


Tips jarum suntik.

Ana limang jinis tips jarum suntik dhasar. Sing pertama lan paling populer yaiku kunci luer, jarum bisa dicopot lan jarum disambungake maneh. Motong utawa nyambung jarum iku gampang lan cepet. Hub jarum bisa dikunci ing jarum jarum suntik kanthi cukup mencet corak. Gerak corak kunci hub jarum. Sing duwe corak iki mbantu jarum jarum suntik, ningkatake keamanan lan stabilitas.


Jarum suntik geser uga umum. Pangguna bisa nyurung jarum jarum menyang jarum suntik. Gesekan njaga balung jarum ing ngarep jarum suntik. Ora ana fitur ngunci kaya kunci loer.


Gunakake jarum eksentrik yen sampeyan kudu menehi obat sing sejajar karo kulit pasien. Gunakake jarum kasebut yen sampeyan pengin nyuntikake jarum menyang vena permukaan tanpa jarum nembus loro tembok prau kasebut. Sampeyan uga gampang aspirasi obat cair kanthi nggunakake jarum suntik.

Jarum suntik tip tabung mbantu nyemprotake lara lan tabung medis. Pabrikan medis ngasilake tips catheter kanthi ujung tapered sing ngidini kateter kasebut tergelincir ing pucuk kasebut.


Jarum pungkasan yaiku jarum suntik kanthi jarum sing dipasang permanen. Piranti kasebut umume digunakake kanggo aplikasi dosis rendah lan bisa nyuda sampah obat. Dheweke uga bisa dibuwang sawise digunakake, dadi gampang dibersihake. Injeksi tuberkulin lan insulin populer kanggo jinis jarum suntik iki.Title:Jarum suntik sing beda-beda duwe macem-macem panggunaan
Tembung kunci Cara milih jarum suntik sing bener
Cara milih jarum suntik sing bener minangka masalah sing asring ditemoni, artikel iki bakal luwih tliti babagan panggunaan lan bedane saben jarum suntik.

Ora ngerti milih jarum suntik? Cukup kanggo maca artikel iki

Pilih jarum.
Umume kita bisa ngenali jarum suntik, awak plastik dawa sing jarum jarum. Kanggo akeh wong, iki minangka medeni bocah sing ora bakal dilalekake. Ing taun-taun wiwitan bisa uga dipenuhi tembakan medeni, lan nalika remaja utawa wong diwasa kudu njaga pasokan jarum suntik siap menehi resep menyang dokter. Nalika miwiti kulawarga dhewe, sampeyan bisa uga kudu nyedhiyani needles kanggo anggota kulawarga kanggo ngobati penyakit. Ing kasus iki, penting ora mung lali wedi sadurunge saka piranti medis cilik iki, nanging uga kudu ngerti cara nggunakake. Intine yaiku ora kabeh jarum suntik padha. Ana macem-macem desain sing cocog karo macem-macem tujuan.
Jinis jarum suntik.
Jarum suntik ana pirang-pirang desain lan macem-macem jinis. Umume bisa nganggo, lan sing paling akeh jarum ekstra utawa ora ana jarum. Ukuran jarum suntik bisa dipilih adhedhasar volume pangobatan sing dipasang.
Pilih jarum suntik.
Jarum suntik dipilih adhedhasar volume obat sing bakal dirumusake lan tingkat aliran tekanan sing dibutuhake. Tong kasebut ditandhani kanthi volume sentimeter (cc) utawa milliliter (ml). Kalorone pangukuran padha karo volume. 1cc padha karo 1mL. Obat sing akeh volume mbutuhake ukuran jarum suntik sing luwih gedhe. Inci aliran tekanan ngisor dibutuhake. Jarum suntik kanggo injeksi, digunakake kanggo tabung medis, utawa kanggo injeksi uga faktor pemilihan jarum suntik. Jinis umum yaiku jarum suntik insulin U-100. Iki minangka jarum suntik volume sithik sing umume digunakake kanggo pangobatan diabetes. Jarum suntik iki mung kanggo nggunakake siji lan iki jarum suntik kanthi biaya murah.
Tips jarum suntik.
Ana limang jinis tips jarum suntik dhasar. Sing pertama lan paling populer yaiku kunci luer, jarum bisa dicopot lan jarum disambungake maneh. Motong utawa nyambung jarum iku gampang lan cepet. Hub jarum bisa dikunci ing jarum jarum suntik kanthi cukup mencet corak. Gerak corak kunci hub jarum. Sing duwe corak iki mbantu jarum jarum suntik, ningkatake keamanan lan stabilitas.
Jarum suntik geser uga umum. Pangguna bisa nyurung jarum jarum menyang jarum suntik. Gesekan njaga balung jarum ing ngarep jarum suntik. Ora ana fitur ngunci kaya kunci loer.
Gunakake jarum eksentrik yen sampeyan kudu menehi obat sing sejajar karo kulit pasien. Gunakake jarum kasebut yen sampeyan pengin nyuntikake jarum menyang vena permukaan tanpa jarum nembus loro tembok prau kasebut. Sampeyan uga gampang aspirasi obat cair kanthi nggunakake jarum suntik.
Jarum suntik tip tabung mbantu nyemprotake lara lan tabung medis. Pabrikan medis ngasilake tips catheter kanthi ujung tapered sing ngidini kateter kasebut tergelincir ing pucuk kasebut.

Jarum pungkasan yaiku jarum suntik kanthi jarum sing dipasang permanen. Piranti kasebut umume digunakake kanggo aplikasi dosis rendah lan bisa nyuda sampah obat. Dheweke uga bisa dibuwang sawise digunakake, dadi gampang dibersihake. Injeksi tuberkulin lan insulin populer kanggo jinis jarum suntik iki.


Syringe Type



Pilih jarum.

Jarum duwe desain sing sederhana kanthi pusat kothong, titik sing landhep lan hub sing dipasang ing jarum suntik. Dawane jarum jarum beda-beda lan diukur kanthi ukuran. Ukuran gauge ngukur kekandelan utawa diameter jarum. Tips jarum umume duwe tips beveled sing nyedhiyakake pesangon utawa tusukan sing luwih gampang. Akeh jarum sing duwe tutup kanggo nglindhungi para perawatan nalika transisi saka ngilangi paket menyang panggunaan jarum.



Needle

Telung pertimbangan utama kanggo milih jarum sing pas yaiku ukuran jarum, dawa lan panggunaan. Ukuran jarum ngukur jembar utawa diameter jarum. Dawane dawa saka tengah nganti pucuk jarum. Panggunaan jarum yaiku sepele ambane jarum sing kudu dilewati nganti tekan area injeksi target. Jero injeksi kasebut kalebu intradermal (injeksi dermal), subkutaneus (injeksi jaringan subkutaneus) lan intramuskular (suntikan intramuskular).


Aturan jarum.

Jarum dipilih miturut ukuran kanthi nimbang kulit utawa drajad dermis lan ambane injeksi. Nomer jarum yaiku seri nomer; nomer ngisor, ukurane jarum luwih amba. Nomer jarum sing luwih dhuwur, jembar jarum luwih cilik. Kosok baline, angka sing luwih cilik, diameter utawa ukurane luwih gedhe. Jarum kanthi diameter luwih gedhe duwe tembok sing luwih kenthel lan luwih kuat lan awet. Dheweke nyedhiyakake luwih akeh obat kenthel lan ndhukung penetrasi kulit sing luwih intensif. Nalika nggunakake obat kenthel, ukuran jarum sing luwih murah kudu dipilih. Jarum (diameter luwih cilik) bisa nyuda rasa sakit pasien lan nampung obat viskositas sing sithik. Pengukur jarum sing luwih dhuwur kudu dipilih kanggo jinis injeksi kasebut. Ukuran jarum sing paling umum yaiku 26 lan 27. Rentang jarum iki cocog kanggo kabeh telung jinis injeksi - intradermal, intramuskular lan subkutaneus. Kanggo informasi luwih lengkap, waca sawetara ukuran jarum ing ngisor iki.



Jarum dawa.

Dawa jarum standar kalebu 3/8 "nganti 3-1 / 2". Lokasi sing ditrapake obat nemtokake dawa jarum sing dibutuhake. Umume, luwih jero ambane injeksi, jarum luwih dawa. Injeksi intramuskular mbutuhake jarum sing luwih dawa. Dawa jarum kanggo injeksi intramuskular biasane 7/8 nganti 1-1 / 2 inci. Injeksi subkutan mbutuhake jarum 1/2 nganti 5/8 inci. Injeksi intradermal mbutuhake jarum dawa 3/8 nganti 3/4 inci. Jarum 1/2 lan 5/8 inci minangka rong jarum sing paling umum lan nyuntikake suntikan intradermal lan subkutan.



Nalika tuku jarum suntik, sampeyan kudu ngerti jarum suntik sing dibutuhake. Apa jarum suntik karo jarum sing digunakake kanggo injeksi intradermal, intramuskular utawa subkutan? Pilihan ukuran lan dawa jarum beda-beda kanggo macem-macem cara injeksi. Ing ngisor iki minangka kriteria pilihan kanggo tuku jarum suntik lan jarum
Jumlah obat sing bakal disuntik nemtokake ukuran jarum suntik.
Jinis hub jarum sing digunakake nemtokake hub jarum jarum suntik. (kunci loer, jarum slip, jarum eksentrik, utawa jarum kateter)
Viskositas obat kasebut nemtokake ukuran jarum.
Posisi injeksi nemtokake nomer jarum lan dawa jarum.
Sampeyan kudu ngerti kabutuhan sadurunge tuku!

Klik kanggo ndeleng kaca Buy Needles Welcome to Hubungi Kami

  • QR