Sepira sampeyan ngerti babagan jarum?

2021-02-27

Nggawa sampeyan liwat macem-macem jinis jarum

Apa pin sing diarani?

Pin minangka piranti sing kasusun saka rong bagean, konektor logam utawa plastik sing diarani hub lan bagean tabung stainless steel sing dipasang ing pojok. Sisih tabung stainless steel bisa landhep utawa kethul.


Kepiye cara ngukur ukuran jarum?

Ukuran pin asring diarani ukuran "gauge". Ukuran kasebut nuduhake diameter njaba lan njero tabung stainless steel sing disambungake menyang hub. Ukuran jarum kasebut sebandhing karo nomer kasebut. Contone, jarum 30G (G = pin) luwih cilik tinimbang jarum 20G.



Jarum kasebut digawe saka bahan apa?

Hub logam biasane digawe saka kuningan berlapis nikel. Sawetara produk uga digawe saka hub stainless steel (303 lan 316). Bagian tabung digawe saka 304 stainless steel, lan sawetara produk digawe saka 316 stainless steel.



Apa jarum dites kanggo "pasukan pamisahan"?

Ora. Jarum biasane digawe lan dites kanggo tahan tes tarik. Kanthi tembung liyane, kekuwatan sing dibutuhake kanggo misahake hub saka tabung kudu ngluwihi X pon. Kebutuhan gaya tarik gumantung saka ukuran pengukur jarum rajut: 20 lbs kanggo tes 9G-17G, 15 kg kanggo 18G-20G, 10 kilogram 21G-22G, 8 kilogram 23G-24G, lan 5 kilogram 25G-27G.



Apa sampeyan wis nyoba jarum bocor?

Jarum kudu ditutup ing area hub lan tabung sing dipasang. Umume tangan diuji bocor lan kudu ngliwati tes tekanan banyu 45psi.



Jarum kethul iku apa?

Jarum kethul ora duwe pucuk sing landhep. Bagean tabung dipotong kanthi sudut 90 derajat.



Apa jarum medis biasa?

Ujung jarum medis biasa (uga diarani "jarum gedhe") minangka ujung jarum hypodermic sing paling landhep. Bagian pipa biasane digiling kanthi sudut 15 derajat kanggo nggawe agul-agul sing landhep. Jarum bevel "a" dikethok kanthi sudut 12 derajat.



Apa jarum pasif?

Passivation minangka perawatan kimia saka stainless steel sing mbusak wesi gratis saka permukaan material sing bisa teyeng. Sajrone siklus reresik, kabeh jarum katalog standar sing pasif. Yen perawatan passivasi tambahan (kanggo standar ASTM-967 Metode E) dibutuhake, mula kudu diprentah khusus. Sistem reresik kita negesake kepatuhan karo ISO 7864 (bagean 4, 5, 6) kanggo derajat reresik, watesan pH, lan watesan mental sing bisa diekstraksi. Uga bagean sing diresiki miturut tata cara kita wis diuji tanpa pyrogen.



Jarum bedah apa?

Jarum bedah diprodhuksi kanggo prosedur medis tartamtu. Sanajan katalog ora nyedhiyakake jarum bedah standar, kita bisa ngatur jarum bedah kanthi desain sampeyan.



Apa sampeyan bisa nggawe jarum khusus?

Nggih Maysinos bisa ngasilake jarum khusus kanggo spesifikasi pelanggan. Kita bisa ngowahi jarum standar lan nggawe sing anyar miturut sarat. Kita uga dadi produsen jarum OEM, lan jarum kita digunakake ing solusi piranti medis saiki.



Apa sampeyan nggawe jarum hub plastik / pakai?

Ya, sampeyan bisa. Kita bisa ngasilake jarum hub plastik khusus kanggo OEM kaya sing dibutuhake.



Jarum pakan kewan / jarum enema?
Jarum panganan kewan (AFN), utawa umume diarani jarum gavage, nuduhake jarum kanthi ujung jarum sing dipasang ing bal. Jarum kasebut digunakake kanggo ngenalake panganan langsung ing weteng kewan kasebut. Bal kasebut dirancang kanggo nyegah kerusakan esofagus sing ora disengaja. Messino bisa ngasilake jarum perawatan nasional sing bisa digunakake maneh lan bisa digunakake.


Apa jumlah pesanan minimum jarum khusus, lan apa wektu pangiriman khas?
Jumlah pesanan minimum kita yaiku selusin (12 lembar saben lusin) babagan jarum khusus. Wektu pengiriman khas kanggo jarum khusus yaiku 4-6 minggu. Kita uga nawakake layanan darurat sing nyuda wektu pangiriman dadi 2-3 minggu. Jarum khusus sing mbutuhake bahan unik (tabung non-stok) mbutuhake wolung minggu utawa luwih. Jumlahe maksimum uga bisa nambah amarga persyaratane produsen tabung.


Apa jarum bisa dilapisi kanggo nambah daya tahan lan tahan korosi?
We offer macem-macem opsi nutupi. Lapisan PTFE nambahake lubricity lan isolasi tubing lan bahan korosif; kanggo lapisan xylene, kabeh lapisan ing ndhuwur kalebu jampel listrik, lan lapisan keramik (seri lapisan PSX kita) padha karo lapisan ing ndhuwur. Isih, daya tahan lapisan luwih apik.


Jarum sing tanpa corak kuwi? Apa jarum tanpa corak jarum sing nembus diafragma, utawa jarum jinis Huber?
Jarum tanpa corak yaiku jarum sing landhep kanthi pucuk mburi "sandblasted" kanggo nyuda kristalisasi. Jarum tindikan septum tanpa corak ditondoi kanthi ujung offset (pucuke ana ing ndhuwur garis tengah, nyuda kontak karo jaringan utawa media).
Maysino nawakake jarum khusus kanggo aplikasi sing padha. Iki diarani titik defleksi utawa ujung jarum sing mbelok.


Apa sing diarani stylus / obturator?
Jarum lan obturator minangka batang sing padhet karo hub logam sing lemah lan "dipasang" kanggo cocog karo level jarum (diarani kawin). Jarum kasebut ngenalake kanthi pin kanggo nyegah ngilangi "inti" lan "penyumbatan jaringan." Sudut kasebut uga umum digunakake kanggo "ngresiki" utawa ngilangi rereget utawa clog saka jarum.


Apa sing diarani sudut?
Sudut yaiku permukaan miring sing dibentuk ing tabung nalika digulung menyang pucuk jarum. Tip jarum medis khas kasusun saka telung level. Sudut utama yaiku permukaan sing digawe sawise poles tabung ing sudut tartamtu. Rong bevel sisih kasebut dipoles sekunder ing sisih lorone sudhut utami kanggo nggawe ujung jarum sing landhep lan ujung nglereni. Kanggo pin bevel sing cendhak, bevel sekunder dipoles ing sisih ngisor sudhut sing rata - diarani lereng mburi. Dawa lereng minangka jarak paling dawa saka sudhut, diukur saka pucuk jarum menyang area grinding sing paling cedhak. Dawa lereng sisih diukur ing antarane (1) persimpangan slope sisih lan permukaan njaba tabung lan (2) ujung jarum. Saka pucuk jarum nganti wiwitan slope (tumit lereng), diukur nganggo garis sing sejajar karo poros sisipan. a-slope = 12 derajat point, b-slope = 18 degree degree, c-slope = 30 derajat point.


Kepiye dawane jarum ditetepake?
Dawa jarum minangka bagean saka cannula sing diukur saka persimpangan karo hub nganti pucuk titik. Suwene jarum yaiku jarak saka arah jarum menyang mburi kursi.


Apa sing diarani GG-N-196?
10 April 1947, Amandemen Spesifikasi Federal-5 kanggo jarum, jarum suntik hypodermic, lan jarum suntik Luer. Nyedhiyakake kabeh rincian jarum lan jarum suntik.


Apa bedane ukuran Perancis lan ukuran?
Ukuran Prancis minangka satuan pangukuran (padha karo aturan pangukuran) lan utamane digunakake kanggo kateter. 1 Ukuran Prancis padha karo diameter diameter 0,01312 ". Mula, kateter Prancis # 5 dhiameter 0,066".


Apa jarum Mecino bisa otomatis?
Kabeh jarum Ilmiah Mecino standar bisa otomatis. Penting, dicathet yen reresik jarum sing bener sadurunge disterilake penting kanggo njaga kualitas tampilan jarum lan nyegah warna utawa akibat liyane. Nanging, logam kasebut bisa dadi warna sawise pirang-pirang sterilisasi.


Apa jarum sing ditempa / anil?
Jarum sing ditempa / anil dicirikan dening tabung "alus" sing ngidini sawetara manipulasi / mlengkung jarum jarum. Proses iki ditindakake kanthi "anil" pipa sadurunge dipasang hub. Kabeh jarum Ilmiah Maysino digawe saka tabung 304 stainless steel kanthi tabung atos. Jarum sing dipasang / ditempa bisa disesuaikan kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan.


Apa Maysino ISO wis disertifikasi?
Maysino wis disertifikasi ISO13485. Hubungi katalog, utawa telpon layanan pelanggan kanggo informasi luwih lengkap.


Jarum pengukur sing apik?
Jarum pengukur sing apik digawe saka pipa baja tahan karat sing apik banget. Maysino Science nawakake macem-macem jarum pengukur apik saka jarum 30G-33G. Jarum kasebut digunakake kanggo aplikasi laboratorium lan dermatologi (sclerotherapy) sing migunani. Jarum 32G-33G dikirim nganggo garis sing disetel supaya jarum ora clog.


Apa sampeyan adol jarum kanggo individu?
Minangka perusahaan terdaftar ing FDA, Maysino mung adol karo spesialis ing industri medis, kayata dokter, rumah sakit, utawa distributor sing duwe lisensi. Jarum kita ora digunakake dening wong, nanging didol menyang spesialis utawa distributor ing riset lan laboratorium.


Yen sampeyan duwe pitakon, klik ing kene.




  • QR