Napa swab medis kudu milih ujung sing apik

2021-03-02

Napa swab medis kudu milih ujung sing apik

Sapukan katun bisa digunakake ing urip saben dinane ing pirang-pirang panggonan, dina iki kita bakal menehi ilmu kanggo tuku swab katun kenapa sampeyan kudu milih endhas sing lancip. Kanggo ngerti biasane, kita kayane ora ngati-ati klasifikasi lan mung nggunakake swab katun, nyatane, nalika tuku utawa adol duwe perhatian, bab kasebut, lan klasifikasi sing ana gandhengane.


Medical swabs


Klasifikasi swabsï cottonš katun


Ana macem-macem swab katun, tongkat sing ora ana lebu, swab katun sing resik,sapu katun medis, sapu katun langsung dilapisi.
1. Tongkat sing resik lan swab kapas duwe prabédan penting, bahan sirah tongkat sing resik dipérang dadi sirah spons lan endhas loro, diolah tanpa debu lan kemasan pemurnian kamar sing resik, saéngga tingkat lingkungan bebas debu nggunakake ngusap persediaan kudu tekan luwih saka 100 level, sing mung ngilangke kain lan ngusap tongkat sing bisa memenuhi persyaratan.
2. Sapukan sing resik minangka siji-sijine pilihan kanggo aplikasi ngusap sing resik kanggo ngilangi kontaminan lan njaga kebersihan ing lingkungan khusus proses produksi »isi residu kimia sing kurang sawise diusap, gampang dibakar, gampang ditangani, ramah lingkungan, lan ora mbebayani. Umume sapu reresik minangka bahan konduktif supaya operator lan alat tetep diiseni. Cocog kanggo kebersihan kelas 10, bungkus beda-beda.
3. Sapuan medis cocog kanggo ngresiki lan disinfeksi kulit utawa trauma.
4. swab sing ditutupi langsung, kalebu tongkat swab katun lan endhas katun sing dipasang ing salah sawijining pucuk swab, tongkat swab katun minangka tongkat kothong, panyimpenan internal obat, endhas kepala katun kothong pungkasan disedhiyakake segel minyak kanggo disegel obat, ujung liyane diwenehake karo segel pungkasan. Yen dibandhingake karo seni sadurunge, struktur tongkat kothong sing nyimpen banyu obat digunakake, sing nggawe swab katun dhewe karo banyu obat, sing gampang dibukak lan digunakake. Cocog kanggo digunakake minangka produk kebersihan sing dibutuhake ing rumah sakit, kulawarga, sekolah, lan hotel uga cocog kanggo digunakake nalika lelungan.

Sanajan swab katun asring ditemokake ing kulawarga, kepiye cara tuku swab katun dadi masalah sing gampang banget, nanging isih akeh wong sing bingung.


Dadi, kepiye carane bisa tuku lan adol kasebut? Napa perlu milih kepala sing apik?
Kaping pisanan, ana macem-macem merek swab ngresiki ing pasar swalayan; regane beda-beda, sawetara wong bisa uga murka kanthi murah. Miturut laporan, pancen ana sawetara swab katun sing ora apik ing pasar, bahan baku sing digunakake padha karo katun ireng saka katun reged sawise produksi pemutihan, supaya katon rapi uga nambah lateks putih, papan produksi ora bisa ketemu standar kesehatan, kanthi bahan baku bermutu sing kurang apik, kesehatan ora bisa memenuhi standar swab katun sing ngusap kalen kuping, ora mung ora bisa muter reresik nanging bisa uga nyebabake penyakit iki saya parah. Dadi saranake pasien supaya ora ngirit babagan iki, supaya tuku swab medis sing dipercaya saka toko biasa.
Kapindho, sanajan swab medis digawe kanthi rapi, trep lan higienis, sawetara pasien duwe kanal kuping sempit lan bisa uga ana swab sing kasedhiya kanthi komersial sing kandel lan ora trep digunakake. Dadi yen bisa, luwih cocog kanggo mbandhingake macem-macem swab medis lan milih sing nganggo tip sing luwih tipis.
Pasien sing ati-ati bisa uga ngelingi manawa ahli otolaryngologis arang nggunakake swab medis nalika nindakake reresik saluran kuping eksternal, lan umume nggunakake sapu krasan sing digawe saka katun sing digulung (jinis tongkat swab tembaga). Nanging, kanggo umume pasien, jinis produksi iki rada rumit, lan yen ora digawe kanthi gampang, bisa nyebabake awak asing ing katun telinga njaba, mula ora dianjurake kanggo rata-rata pasien.
Nalika milih nggunakake swab medis, coba pilih swab kanthi ujung sing cukup lancip kanggo nyuda kerusakan ing saluran kuping. Yen endhas swab luwih kenthel lan saluran kuping luwih sempit, sampeyan bisa nyopot bagean saka katun kanthi pas, nanging kudu ati-ati supaya ora ngetokake hardcore sirah swab supaya ora rusak kanthi ora sengaja nalika diresiki, lan uga kudu ati-ati supaya ora nyebabake awak asing saka katun ing talingan kuping njaba amarga endhas swab sing longgar. Kajaba iku, kudu tuku swab katun saka toko lan apotek biasa lan aja tuku sing murah.


Klik kanggo ndeleng produk liyane

  • QR