Kepiye cara nggunakake thermometer bathuk tanpa tutul? Mangkene ringkesan telung pertimbangan penting sing kudu sampeyan ngerteni

2021-03-05

Kepiye cara nggunakake thermometer bathuk tanpa tutul? Mangkene ringkesan telung pertimbangan penting sing kudu sampeyan ngerteni

Maysino yaiku aprodusen termometer dahi tanpa tutul.Sampeyan kena pengaruh epidemi Mahkota Anyar utawa ora, sampeyan kudu ngerti panggunaan pangukuran suhu saben dina iki lan pancegahan sing dibutuhake saiki amarga epidemi Mahkota Anyar nyebar.

Pengaruhe radhang paru-paru coronavirus anyar, akeh wong biasa sing ora ngerti carane njupuk langkah proteksi sing cukup. Kanggo nyegah panyebaran virus, penting banget supaya ora bisa nyedhaki panggonan karo wong kanthi sabisa lan nggatekake langkah-langkah proteksi pribadi, kayata ngumbah tangan kanthi rutin, disinfeksi lan nganggo topeng sing apik. Dadi, kepiye sampeyan bisa nglindhungi dhewe saka panyebaran sing biasa lan kanthi cepet lan efektif mriksa manawa wong ing sekitar sampeyan kena infeksi radang paru-paru coronavirus anyar?

Ayo priksa gun suhu dahi, sing bisa kanthi efektif ngenali suhu awak manungsa saka kadohan lan mriksa awak manungsa kanthi pemindaian inframerah.

Pistol suhu ngarep: (termometer infrared) dirancang kanggo ngukur suhu bathuk manungsa, gampang banget lan gampang digunakake. Pangukuran suhu akurat 1 detik, ora ana titik laser, ora bisa nyebabake mripat, ora kena kulit manungsa, ora kena infeksi silang, siji pangukuran suhu kritis, investigasi flu. Cocog kanggo pangguna omah, hotel, perpustakaan, perusahaan lan institusi gedhe, rumah sakit, sekolah, bea cukai, bandara lan papan lengkap liyane, uga bisa diwenehake kanggo tenaga medis ing klinik kasebut.

no-touch thermometer

A. Apa aplikasi termometer tanpa tutul?

  1. Pangukuran suhu awak manungsa: pangukuran suhu awak manungsa sing akurat, ngganti termometer merkuri tradisional. Wanita sing siyap duwe anak bisa nggunakake termometer infrared sawayah-wayah kanggo ngawasi suhu awak basal, ngrekam suhu awak sajrone ovulasi, milih wektu sing pas kanggo meteng, lan ngadili meteng kanthi ngukur suhu. Mesthi wae, sing paling penting yaiku ngawasi manawa suhu awak ora normal kanggo nyegah flu lan nyegah infeksi paru-paru coronavirus anyar.

  2. Pangukuran suhu kulit: Ukur suhu permukaan kulit manungsa; contone, bisa digunakake kanggo ngukur suhu lumahing kulit nalika masang maneh anggota badan sing diamputasi.

  3. Pangukuran suhu obyek: ngukur suhu permukaan obyek; contone, bisa digunakake kanggo ngukur suhu ing lumahing cangkir cangkir.

    4Pengukuran suhu cair: Ukur suhu cairan, kayata suhu banyu mandhi bayi, ngukur suhu banyu ing kamar mandhi bayi, ora kuwatir maneh adhem utawa panas; sampeyan uga bisa ngukur suhu banyu ing botol supaya gampang nyedhot bubuk susu bayi.

Kapindho, gun suhu dahi nggunakake pancegahan.

  1. Waca pandhuan kanthi tliti sadurunge diukur, dijaga tetep dering, lan rambut aja nganti nutupi bathuke. (Coba ukuran sepuluh â „ƒ -40 â„ ƒ) kanggo mesthekake akurasi pangukuran.
  2. Suhu dahi sing diukur kanthi cepet dening produk mung kanggo referensi lan ora bisa digunakake minangka dhasar kanggo pertimbangan medis. Yen suhu awak ora rata-rata, coba gunakake thermometer medis kanggo pangukuran luwih lanjut.
  3. Nglindhungi lensa induksi lan ngresiki wektu. Yen suhu sekitare saya akeh, alat ukur kudu dilebokake ing lingkungan sing bakal diukur sajrone 20 menit. Sampeyan kudu digunakake maneh sawise adaptasi sing stabil karo suhu sekitar saengga bisa diukur angka sing luwih akurat.


Katelu, bahan produk gun suhu dahi.

Amarga produk kasebut wis suwe banget ing udhara, akeh wong sing kuatir manawa virus bakal tetep ana ing produk kasebut. Iki ora kuwatir banget. Nihan bahan produk digawe saka cangkang casting PCB resin sing dhuwur, ora bisa ditransfer. Ing njero produk kasebut ana sawetara barang-barang cilik kayata papan sirkuit, sensor suhu termopil, layar LCD cilik, buzzer, lsp. Yen produk ora digunakake, usap permukaan karo alkohol kanggo disinfeksi, aja kakehan utawa kacemplungake kanggo mengaruhi komponen internal.
Buzzer minangka piranti nggawe swara sing dipasang ing njero produk liwat papan sirkuit internal. Nalika tombol tombol dipencet, pindai inframerah awak manungsa bakal ngetokake swara "bip" kanggo mbuktekake sukses scan kasebut.


Napa aku butuh buzzer? Yen produk ora digunakake utawa produk kasebut ora cukup didhukung, swara kasebut ora bakal nyebabake swara, sing bakal mengaruhi fungsi liyane sing cocog, mula prentahake pangguna kanggo ngisi ulang utawa ngganti batere kanthi tepat wektu supaya ora ndeteksi ngilangi akeh lan menehi pangeling sing tepat wektu lan migunani.

Maysinoaktif terus karo jagad iki. Kanggo ngewangi luwih akeh anggota kulawarga sing kena epidemi, kita nyoba nggawe produk luwih entheng, luwih cerdas lan luwih gampang,

mula, hubungi kami yen sampeyan duwe saran sing apik.

  • QR