Sarung tangan nitril panggunaan tunggal, pabrik sarung tangan supaya sampeyan ngerti macem-macem klasifikasi sarung tangan lan panggunaan norma

2021-03-10


Sarung tangan nitril sing bisa digunakake are a chemical synthetic material made of acrylonitrile and butadiene. Through a unique process and formula improvement, breathability and comfort have been close to latex gloves while not producing any skin allergies. Nitrile gloves have been developed in recent years and can reach grade 100 and grade 1000 after cleaning during production. Sarung tangan nitril sing bisa digunakake are mostly powder-free.


Nitril digawe saka butadiene lan acrylonitrile kanthi polimerisasi emulsi. Kanggo nambah kekuatan ikatan lan sifat fisik lan mekanik gel basah lan karet vulkanisasi, umume lateks nitril diowahi kanthi ngenalake monomer pihak katelu sing ngemot klompok karboksil sajrone kopolimerisasi. Monomer karboksil sing umum digunakake yaiku asam akrilik, asam metakrilat, lan liya-liyane lateks nitril karboksilat bisa nambah stabilitas mekanik, resistensi minyak, lan resistensi lateks sing tuwa.


Lingkup aplikasi lan panggunaan.

Tenaga kerja domestik, elektronik, kimia, akuakultur, kaca, panganan lan perlindungan pabrik liyane, rumah sakit, riset ilmiah, lan panggunaan industri liyane; digunakake ing semikonduktor, instalasi elektronik asli lan instrumen presisi lan operasi kapal logam padhet, instalasi produk teknologi tinggi, lan debugging, penggerak disk, bahan komposit, tabel LCD, lini produksi papan sirkuit, produk optik, laboratorium, rumah sakit, salon kecantikan , lan lapangan liyane.


Disposable Nitrile Gloves

Fitur


Sarung tangan nitril tahan asam, tahan alkali, tahan minyak, ora beracun, ora bahaya, lan ora ambu.


Sarung tangan nitril digawe saka bahan nitril sintetis, sing ora ngemot protein ing lateks, nggawe reaksi alergi awak manungsa kanthi cepet. Formula sing dipilih maju ing proses, alus kanggo tutul, nyaman lan non-slip, lan fleksibel bisa digunakake.
Sarung tangan nitril ora ngemot phthalate, minyak silikon, senyawa amino, kanthi kinerja resik banget lan sifat anti-statis, penuaan lan resistensi minyak, sarung tangan nitrile pemurnian dirancang miturut bentuk tangan manungsa, kanthi sensitivitas gedhe, sifat tarik banget, lan resistensi tusukan, kekuatan tarik dhuwur lan resistensi nyandhang banget.

Sarung tangan nitril alus, nyaman, lan cedhak karo tangan. Iki nduweni ciri kayata ketahanan lan keamanan.
Pigmen model biru ditambahake ing tahap bahan baku, lan produk rampung ora ana rilis, ora ana kelangan warna, lan ora ana pengaruhe ing pangembangan.
Iki digawe saka karet nitril sintetis 100% kanthi kadar ion sing sithik.


Manajemen warna sing beda karo sarung tangan nitril sing bisa digunakake

1. Sejarah pangembangan sarung tangan sing bisa digunakake.

Sarung tangan sing bisa digunakake wis dianyari lan diganti ing pamrosesan panganan. Sarung tangan PE saiki biasane ora cocog ing industri pangolahan panganan (utamane amarga warna transparan lan risiko kerusakan nyebabake obyek asing). Sajrone limang taun kepungkur, sarung tangan nitrile wis akeh digunakake ing industri panganan amarga sifat sing apik kayata bahan / warna / kateguhan / sifat anti-alergen.

Sarung tangan nitril sing bisa dibuwang biru sumunar amarga beda warna lan warna panganan. Luwih saka 90% pemroses panganan saiki milih warna biru minangka pilihan pertama kanggo sarung tangan sing bisa digunakake.


History of Disposable Gloves


2. Manajemen pamisahan warna mbantu keamanan panganan.
Amarga manajemen internal sing dianyari lan nambah syarat pelanggan, pilihan warna sarung tangan bakal diadhepi tantangan sing luwih dhuwur. Sadurunge mung ana siji warna biru kanggo sarung tangan, lan biru mung siji pilihan. Saiki, warna akeh banget, saengga luwih akeh perusahaan kudu nyedhiyakake citra lan manajemen internal sing luwih apik.
Manajemen pamisahan warna uga alat migunani sing disaranake perusahaan asing ing taun-taun pungkasan kanggo manajemen visual ing situs. Iki digunakake ing China ing skenario kayata manajemen alat pembersih, manajemen kontainer omset bengkel, lan manajemen kode warna lan omben-omben lan suplemen sing kuat kanggo ningkatake manajemen 5S ing situs.
Sarung tangan uga ditingkatake kanthi aplikasi manajemen pamisahan warna. Skenario aplikasi umum sarung tangan sing bisa misahake warna kalebu:

1) Wilayah sing beda-beda digunakake miturut kiriman:
Sarung tangan warna tartamtu disesuaikan miturut karesikan ing macem-macem wilayah, nggawa kontrol situs sing luwih apik. Werna sarung tangan sing konsisten kanggo kabeh karyawan ing wilayah kasebut bisa nambah gambar sakabèhé.

2) Diferensiasi produk alergen lan non-alergen ing proses produksi:
Ing lini produksi sing padha ing area produksi sing padha, pamrosesan bahan alergen lan non-alergen bisa diganti. Nggunakake sarung tangan kanthi warna sadurunge lan sawise ngoper bisa luwih nyuda risiko lintas potensial lan ningkatake manajemen perbaikan internal. Disaranake nitrile ijo bisa dipilih kanggo ngolah bahan baku alergen lan biru kanggo ngolah bahan baku non-alergen.

3) Tampilan gambar kanggo kiriman tartamtu, kayata:
Ing area pengalaman pelanggan, ruang makan, laboratorium, lsp. Pabrik bisa milih sarung tangan warna kanggo nggawa pengalaman gambar visual sing luwih langsung kanggo karyawan utawa pelanggan.

Maysinonawakake peralatan rumah sakit, peralatan medis, pasokan medis / bahan habis pakai, ganti bedah, kesehatan, produk perawatan omah, produk laboratorium, produk pendhidhikan, produk farmasi lan kimia. Umume produk sing disertifikasi CE lan ISO, lan sawetara sing disetujoni dening FDA.

Iki link kanggo ngubungi kita

  • QR