Kepiye milih tape medis katun, pita medis sing ora ditenun, pita medis PE, pita busa? Nglumpukake artikel iki cukup!

2021-03-10


Carane milihkaset medis katun, pita medis non-anyaman,Pita medis PE, tape busa?

Tape katun medis

Adhesion luwih apik banget, bisa digunakake kakehan, kurang Napas. (Saliyane katun, medis kudu nggunakake gunting, rong sisa ora prelu digunakake gunting, luwih gampang digawa)

Cotton type tape

(Tipe katun)

Nonwoven Medis

Permeabilitas sing apik, viskositas moderat lan gampang luh, nanging ora kanggo panggunaan kaping pirang-pirang. (Jenis sing digantungake uyah ora ditenun)

Pita medis PE

PE yaiku poliethene; bahan sing dudu tenunan umume polipropilena. Regane luwih murah; adhesi sithik banget; sadurunge njupuk kanggo nggawe lem ambegan anti-tutuk.

Pita medis PE

Bedane kain tanpa tenunan (polyethene) lan pe (polipropilena)

1, ambegan lan permeabilitas banyu beda.
Ing babagan permeabilitas udara lan permeabilitas banyu, polipropilena luwih murah tinimbang poliethene.
2, resistensi penuaan beda
Polipropilena duwe karbon metil tersier ing rantai dawa, sing ora stabil. Nyegah kontak jangka panjang karo tembaga supaya ora ana "kerusakan tembaga", mula resistensi penuaan ora pati apik kaya poliethene.
3, stabilitas kimia sing beda
Saliyane asam nitrat sing asap lan asam sulfat sing asap, polipropilena uga tahan resistensi kimia; laboratorium 80% asam sulfat lan asam klorida konsentrasi bisa nganti 100 derajat Celcius tanpa bakal ngrusak polipropilena.
4, tahan panas beda.
Produk plastik polipropilena bisa digunakake suwe ing 100-120 derajat Celcius, nanging kekuwatan pengaruh suhu sithik mudhun banget; 0 derajat Celcius pengaruh kekuatan yaiku setengah saka pengaruh pengaruh 20 derajat Celcius.
5, babagan arah sing beda
Kekuwatan tarik dhuwur polipropilena, resistensi sing apik kanggo mlengkung, fleksibilitas tambah, mlengkung 1 yuta kaping, bagean mlengkung ora ganti putih. Kekakuane lan kekuatan tarik uga luwih apik tinimbang poliethene.

Pita busa

Pita busa is made of EVA or P E foam as the substrate and coated with solvent-based (or hot-melt) pressure-sensitive adhesive on one or both sides and compounded with release paper. It has the function of sealing and shock absorption. It has excellent sealing, compression deformation resistance, flame retardancy, and wettability. The products are widely used in electronic and electrical products, mechanical parts, various small home appliances, cell phone accessories, industrial instruments, computers and peripherals, automotive accessories, audio and video equipment, toys, cosmetics, etc.

Karakteristik utama

1, Properti penyegelan sing apik banget kanggo nyegah pelepasan gas lan atomisasi.
2, resistensi banget kanggo kompresi lan deformasi; yaiku, elastisitas awet, bisa njamin aksesoris kasebut entuk proteksi kejut jangka panjang.
3, kanthi tahan api, ora ngemot zat beracun sing mbebayani, ora bakal ditinggalake, ora bakal ngrusak peralatan, logam kasebut ora bisa korosif.
4, Bisa digunakake ing macem-macem kisaran suhu. Saka drajad negatif, Celcius nganti derajat bisa digunakake.
5, lumahing nduweni kemampuan mbukak banget, gampang diikat, gampang digawe, gampang doyo lan dipotong.
6, Adhesion tahan lama, kulit gedhe, adhesi awal sing kuat, resistensi cuaca sing apik! Tahan banyu, tahan pelarut, tahan suhu dhuwur, adhesi sing apik ing permukaan sing mlengkung.

Cara nggunakake

1, Mbusak reregetan bledug lan minyak ing permukaan obyek sing nemplek sadurunge disisipake lan tetep garing (aja nempel ing tembok basah nalika udan). Yen digunakake kanggo nempelake pangilon, disaranake ngresiki lumahing adesif kanthi alkohol luwih dhisik.
2, Suhu kerja ora luwih murah saka 10â "ƒ nalika nempel. Yen ora, pita adesif lan permukaan pasting bisa dipanaskan kanthi pas rambut.
3, Pita adesif sensitif tekanan bakal muter efek paling apik sawise 24 jam (video kasebut kudu ditindhes kenceng nalika nempel), mula nalika nemplek obyek sing nggawa vertikal kayata kaca spion, tape kasebut kudu dipasang rata nganti 24 jam nalika kalorone mematuhi. Yen ora ana kondhisi kaya ngono, kudu ndhukung obyek sing ngemot beban adhesi vertikal 24 jam.

Lamaran

Produk akeh digunakake ing produk elektronik lan listrik, komponen mekanik, kabeh jinis peralatan rumah tangga cilik, aksesoris ponsel, instrumen industri, komputer lan periferal, aksesoris otomotif, peralatan audio lan video, dolanan, kosmetik, hadiah kerajinan, piranti medis, listrik alat, alat tulis kantor, tampilan rak, dekorasi omah, kaca akrilik, produk keramik, insulasi industri, tempel, segel, anti-slip lan kemasan anti-slip buffer.

Ringkesan: trauma umum aku milih sing ora ditenun; muter plester, krenjang tetep, main bandage nganggo katun; pe gampang luh, ora bakal ditarik kanthi kuat kanthi pe fix uga trep banget.
Muga-muga sampeyan duwe pitulung sithik.
Yen sampeyan butuh pitulung, hubungi kami.


  • QR