Tape PE
  • Tape PE - 0 Tape PE - 0
  • Tape PE - 1 Tape PE - 1
  • Tape PE - 2 Tape PE - 2

Tape PE

Maysino diakoni minangka pabrikan, eksportir lan panyedhiya PE Tape utama. Produk kasebut gampang banget digunakake lan awet.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sekilas Grosir Grosir Pita PE:

 

Maysino diakoni minangka pabrikan, eksportir lan panyedhiya Tape PE. Produk kasebut gampang banget digunakake lan awet. Iki dites ing macem-macem paramèter kualitas kanggo njamin kualitas lan tanpa cacat.

 

Produk sing ditawakake kanthi tepat diprodhuksi dening para profesional kanthi nggunakake bahan biocompatible lan teknologi progresif. Kajaba iku, kita nawakake produk iki kanthi macem-macem ukuran kanggo memenuhi macem-macem syarat klien.

 

1.Tape PEKatrangan

* Kinerja suhu sithik sing apik

* Gampang santai

*Tape PE is flexible.

* Cocog karo bentuk sing kikuk

* Tahan banyu

* Resistensi abrasi sing apik

* Perekat non-korosif

 

2.Fitur sakaTape PE

Kekandelan: 0,5mm, 1mm, 2mm, 3mm utawa kekandelan khusus
Jembar: Saka 10mm nganti 1040mm
Dawa: 50m utawa khusus
Inti Kertas: 76mm
Operator: umpluk PE (Polyethylene)
Werna: Putih utawa Ireng
Liner: Liner film Abang / Biru / Ijo utawa kertas kertas Putih / Kuning
Perekat: Akrilik pelarut
Kapadhetan: 50kg / m³, 67kg / m³, 100kg / m³ lsp.
Adhesi kulit: 12-18N / 25mm
Kekuwatan Nyekeli: â ‰ ¥ 24Hous
Jarak suhu: -20 ° C nganti + 100 ° C


3. operator:Film HDPE, lan ditutupi nganggo lapisan silikon ing permukaan

 

4. Liner:Tape PEhas PET mylar, one side coated with oil acrylic glue and another side coated with water acrylic glue

 

5. Aplikasi: Tape PE is applicable to different BOPP plastic bags and BOPP garment bags, excellent adhesive performance, Reusable, no peel off of adhesive, no residue.

 

6. Sertifikasi:SGS, MSDS, ROHS




6. Rincian

5. Perusahaan

Maysino Tape PEs are exported to more than 40 countries and regions such as the USA, Europe, Japan, Southeast Asia, Middle East, South America, Australia, etc., with excellent quality and competitive price.

 



 

Kita duwe pabrik pabrikan, nandur modal lan nyebarke pirang-pirang pabrik pabrikan kanggo produk Medis & Lab kanggo nggawe jarum hypodermic luwih kompetitif ing pasar.



6. Layanan kita

Kanthi metode manajemen ilmiah, sistem inspeksi sing ketat, lan jaminan pangiriman sing cepet lan stabil, Maysino kanthi tulus bakal ngladeni kabeh pelanggan. Kita yakin manawa kita bisa dadi mitra jangka panjang kanthi layanan sing paling apik, kualitas tinggi, lan rega sing kompetitif. Mitra.

 

Maysino is a professional medical Tape PE supplier. If you want to buy a medical Tape PE or China Tape PE.Here is the deal: contact us,We will provide a detailed product list and free samples.


6.FAQ About Tape PE



1. Can I obtain some samples of Tape PE?

We dikenali kanggo ngirim conto; Nanging, sarat biaya sing kudu dibayar kanggo bisnis sing misuwur.

 

2. Apa sampeyan bisa nggawe khusus?

OEM, ODM disambut.

1). Sutra nyithak logo sampeyan ing produk.

2). Kothak warna pribadi.

3). Rancang lan ngasilake adhedhasar ide lan konsep sampeyan.

 

3. Kepiye layanan sampeyan?

1). Sembarang Entri bakal dijawab sajrone 24 jam.

2). Produsen profesional, masalah kualitas, rega kompetitif.

3). All products,such us Tape PE, will be strictly quality checked and well-packed before shipping.

4). Yen sampeyan pesen FCL lan rusak luwih saka 2%, mengko bakal ganti sampeyan.

5). Kita bisa mbantu sampeyan ngetrapake sertifikat sing relevan.








Panas Tags: Pita PE, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR