Plester Of Paris Bandage

Plester Of Paris Bandage

Plaster Of Paris Bandages dilebokake ing plester kanggo gauze. Sawise dicelupake ing banyu, sampeyan banjur bisa nyithak plester ing barang utawa anggota awak kanggo ngasilake cor.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Plester Of Paris Bandage

1. Pambuka Plaster Of Paris Bandages

 

Plaster Of Paris Bandages dilebokake ing plester kanggo gauze. Sawise dicelupake ing banyu, sampeyan banjur bisa nyithak plester ing barang utawa anggota awak kanggo ngasilake cor. Plester Paris minangka jeneng plester umum. Plester kasedhiya kanthi macem-macem jinis. Plester cair, kasa plester lan strip plester.

 

Asring iku mung modifikasi jeneng. Contone bandage plester biasane diarani, bungkus plester, kasa plester, gulungan plester. Nanging kabeh plester ing Paris.

 

Plaster Of Paris Bandages duwe bandage plester kualitas dhuwur kanggo panggunaan pastime seni. Perban bungkus plester duwe macem-macem panggunaan kayata seni topeng rai, bocah nalika weteng meteng lan uga menehi casting nyawa. Perban kasa plester isih digunakake ing panggunaan medis uga kanggo ngilangake sikil utawa lengen sing rusak.

 

2.Spesifikasi Plester Of Paris Bandages

 

3. Paket Plester Of Paris Bandages

* Saben gulung nganggo klip logam utawa klip elastis utawa penutupan velcro

* Tas selofin kanthi cetakan pribadi

* 10 dhaptar ing sak kothak


4. Rincian


6. Perusahaan

Maysino Plester Of Paris Bandage are exported to more than 40 countries and regions such as the USA, Europe, Japan, Southeast Asia, Middle East, South America, Australia, etc., with excellent quality and competitive price.

 



 

Kita duwe pabrik pabrikan, nandur modal lan nyebarke pirang-pirang pabrik pabrikan kanggo produk Medis & Lab kanggo nggawe jarum hypodermic luwih kompetitif ing pasar.



7. Layanan kita

Kanthi metode manajemen ilmiah, sistem inspeksi sing ketat, lan jaminan pangiriman sing cepet lan stabil, Maysino kanthi tulus bakal ngladeni kabeh pelanggan. Kita yakin manawa kita bisa dadi mitra jangka panjang kanthi layanan sing paling apik, kualitas tinggi, lan rega sing kompetitif. Mitra.

 

Maysino is a professional medical Plester Of Paris Bandage supplier. If you want to buy a medical Plester Of Paris Bandage or China Plester Of Paris Bandage bandages.Here is the deal: contact us,We will provide a detailed product list and free samples.




Panas Tags: Plester Of Paris Bandage, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR