Produk

Maysino minangka salah sawijining Katun Medis China, Barang-barang Nonwoven, produsen Kasa Medis, produk kami diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah kayata AS, Eropa, Jepang, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Australia, lsp. kualitas apik lan rega kompetitif.

View as  
 
  • QR