Kit Kateter Hemodialisis Tripel Lipat Tunggal
  • Kit Kateter Hemodialisis Tripel Lipat Tunggal - 0 Kit Kateter Hemodialisis Tripel Lipat Tunggal - 0
  • Kit Kateter Hemodialisis Tripel Lipat Tunggal - 1 Kit Kateter Hemodialisis Tripel Lipat Tunggal - 1
  • Kit Kateter Hemodialisis Tripel Lipat Tunggal - 2 Kit Kateter Hemodialisis Tripel Lipat Tunggal - 2
  • Kit Kateter Hemodialisis Tripel Lipat Tunggal - 3 Kit Kateter Hemodialisis Tripel Lipat Tunggal - 3

Kit Kateter Hemodialisis Tripel Lipat Tunggal

Maysino diakoni minangka pabrikan, eksportir lan supplier Kit Kateter Hemodialisis Single Double Triple Lumen / Kit Dialisis.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kit Kateter Hemodialisis Tripel Lipat Tunggal


Maysino diakoni minangka pabrikan, eksportir lan supplier Kit Kateter Hemodialisis Single Double Triple Lumen / Kit Dialisis. Produk kasebut gampang banget digunakake lan awet. Iki dites ing macem-macem paramèter kualitas kanggo njamin kualitas lan tanpa cacat. Produk sing ditawakake kanthi tepat diprodhuksi dening para profesional kanthi nggunakake bahan biocompatible lan teknologi progresif. Kajaba iku, kita nawakake produk iki kanthi macem-macem ukuran kanggo memenuhi macem-macem syarat klien.

 

1.Katrangan ProdukKit Kateter Hemodialisis Tripel Lulus Tunggal

Kateter hemodialisis digunakake kanggo nyedhiyakake akses pembuluh darah sementara kanggo dialisis nganti kasedhiya akses permanen utawa nganti jinis terapi dialisis liyane diganti.

 

1. Bahan awak kateter digawe saka poliuretan medis (TPU) sing nduweni kompatibilitas bio banget, lan awak bisa dilembut kanthi otomatis menyang pembuluh getih. bisa digunakake kanggo nglindhungi tembok njero pembuluh getih.

2. Bolongan babak 360 sing unik, kanthi efektif nyegah tembok sedhot.

3. Macem-macem desain struktur lumen kanggo nyukupi kabutuhan klinis sing beda.

 

2.Spesifikasi Kit Kateter Hemodialisis Ganda Tripel Tunggal

Jeneng Produk

Kateter Dialisis Lumen Dobel Kateter Hemodialisis TPU

Materi

Kelas Medis TPU

Kawat Pandhuan

Nitinol utawa stainless steel

Lumen

Kateter dialisis dobel / Single / Triple / lumen

Tip

Tip biru alus

Sertifikat

CE & ISO 13485

Dawane Kateter

10/13/16/20 / 30cm

Ketik Lumen

6.5FR, 7.0FR, 8FR, 11.5FR, 12FR, 13FR


3. Rincian


4. Perusahaan

Maysino Single Double Triple Lumen Hemodialysis Catheter Kit diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah kayata AS, Eropa, Jepang, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Australia, lsp. Kanthi kualitas apik lan rega kompetitif.

 



 

Kita duwe pabrik pabrikan, nandur modal lan nyebarke pirang-pirang pabrik pabrikan kanggo produk Medis & Lab kanggo nggawe jarum hypodermic luwih kompetitif ing pasar.



5. Layanan kita

Kanthi metode manajemen ilmiah, sistem inspeksi sing ketat, lan jaminan pangiriman sing cepet lan stabil, Maysino kanthi tulus bakal ngladeni kabeh pelanggan. Kita yakin manawa kita bisa dadi mitra jangka panjang kanthi layanan sing paling apik, kualitas tinggi, lan rega sing kompetitif. Mitra.

 

Maysino minangka pemasok Kit Kateter Hemodialisis Single Double Triple Lumen Hemodialisis profesional. Yen sampeyan pengin tuku Kit Kateter Hemodialisis Lumen Ganda Tunggal utawa Kit Kateter Hemodialisis Lipat Ganda Tunggal. Mangkene kesepakatan: hubungi us¼Œ Kita bakal nyedhiyakake dhaptar produk rinci lan conto gratis




Panas Tags: Kit Kateter Hemodialisis Lulus Tripel Tunggal, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR