Tape Olahraga
  • Tape Olahraga - 0 Tape Olahraga - 0
  • Tape Olahraga - 1 Tape Olahraga - 1
  • Tape Olahraga - 2 Tape Olahraga - 2
  • Tape Olahraga - 3 Tape Olahraga - 3

Tape Olahraga

Kaset Olahraga Maysino diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah kayata Amerika Serikat, Eropa, Jepang, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Australia, lsp. Kanthi kualitas apik lan rega kompetitif.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Grosir tape olahraga Sekilas Grosir:

 

Maysino diakoni dadi pabrikan, eksportir lan panyedhiya kaset olahraga / pita olahraga atletik / kaset olahraga kinesiologi. Produk kasebut gampang banget digunakake lan awet. Iki dites ing macem-macem paramèter kualitas kanggo njamin kualitas lan tanpa cacat.

 

Produk sing ditawakake kanthi tepat diprodhuksi dening para profesional kanthi nggunakake bahan biocompatible lan teknologi progresif. Kajaba iku, kita nawakake kaset Sport kanthi macem-macem ukuran kanggo memenuhi macem-macem syarat klien.


1. Deskripsi tape olahraga

* Bahan: katun inelastik berkualitas tinggi.

* Pita olahraga bisa nyuwek kanthi gampang banget.

* Kekuwatan perekat sing dhuwur,

* bebas pelarut, lan ramah kulit.

* Kanggo bandage dhukungan lan proteksi.

 

2. Fitur tape Olahraga

1. merek / logo pribadi dicithak, nggawe kaset unik

2. Cocog kanggo pariwara merek, mbedakake tim sajrone game olahraga

Kain katun 3,100%, empuk lan nyaman

4. Perekat seng seng hypoallergenic, tahan kuwat lan awet

5. Gampang nganggo luh, ora perlu gunting

6. Ganti angin kanthi gampang lan teratur menyang inti

7. Pita olahraga ora bakal tiba nalika udan

8. Nyedhiyakake dhukungan tenan kanggo bagean awak

9. Nyegah galur lan keseleo

10. Nyampur bungkus adhem / panas

11. Tape otot utawa sendi sajrone game olahraga utawa wektu rehabilitasi

12. Bateball, tongkat hoki / genggeman taping & gt; dll

13.ISO, CE, FDA, Biocompatibility disetujoni

14. Tape olahraga disimpen ing papan sing adhem lan garing


3. Spesifikasi tape Olahraga




4. Rincian

5. Perusahaan

Kaset Olahraga Maysino diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah kayata Amerika Serikat, Eropa, Jepang, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Australia, lsp. Kanthi kualitas apik lan rega kompetitif.

 



 

Kita duwe pabrik pabrikan, nandur modal lan nyebarke pirang-pirang pabrik pabrikan kanggo produk Medis & Lab kanggo nggawe jarum hypodermic luwih kompetitif ing pasar.



6. Layanan kita

Kanthi metode manajemen ilmiah, sistem inspeksi sing ketat, lan jaminan pangiriman sing cepet lan stabil, Maysino kanthi tulus bakal ngladeni kabeh pelanggan. Kita yakin manawa kita bisa dadi mitra jangka panjang kanthi layanan sing paling apik, kualitas tinggi, lan rega sing kompetitif. Mitra.

 

Maysino minangka pemasok tape olahraga profesional. Yen sampeyan pengin tuku kaset Sport medis utawa kaset China Sport. Mangkene kesepakatan: hubungi us ¼Œ Kita bakal nyedhiyakake dhaptar produk rinci lan conto gratis.


6. FAQ Babagan tape Olahraga



1. Apa bisa njupuk sawetara conto tape Sport?

We dikenali kanggo ngirim conto; Nanging, sarat biaya sing kudu dibayar kanggo bisnis sing misuwur.

 

2. Apa sampeyan bisa nggawe khusus?

OEM, ODM disambut.

1). Sutra nyithak logo sampeyan ing produk.

2). Kothak warna pribadi.

3). Rancang lan ngasilake adhedhasar ide lan konsep sampeyan.

 

3. Kepiye layanan sampeyan?

1). Sembarang Entri bakal dijawab sajrone 24 jam.

2). Produsen profesional, masalah kualitas, rega kompetitif.

3). Kabeh produk, kayata kaset Olahraga, bakal dicenthang kanthi kualitas lan apik banget sadurunge dikirim.

4). Yen sampeyan pesen FCL lan rusak luwih saka 2%, mengko bakal ganti sampeyan.

5). Kita bisa mbantu sampeyan ngetrapake sertifikat sing relevan.








Panas Tags: Tape Olahraga, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR