Kantong Kencing
  • Kantong Kencing - 0 Kantong Kencing - 0
  • Kantong Kencing - 1 Kantong Kencing - 1
  • Kantong Kencing - 2 Kantong Kencing - 2
  • Kantong Kencing - 3 Kantong Kencing - 3

Kantong Kencing

Maysino diakoni minangka pabrikan, eksportir lan panyedhiya tas sikil kemih / tas sikil kemih sing bisa dienggo.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Pambuka Kantong Kencing

Maysino diakoni minangka pabrikan, eksportir lan panyedhiya tas sikil kemih / tas sikil kemih sing bisa dienggo. Produk kasebut gampang banget digunakake lan awet. Iki dites ing macem-macem paramèter kualitas kanggo njamin kualitas lan tanpa cacat. Produk sing ditawakake kanthi tepat diprodhuksi dening para profesional kanthi nggunakake bahan biocompatible lan teknologi progresif. Kajaba iku, kita nawakake produk iki kanthi macem-macem ukuran kanggo memenuhi macem-macem syarat klien.


Sampeyan bisa nggunakake Tali Kaki Medis kanthi kombinasi Kantong Urin Medis. Tali sikil ana rong jinis: siji nganggo tombol, lan liyane nganggo kait nilon. Sampeyan bisa ndeleng ing gambar ing ngisor iki kanthi tombol banjur nguripake. Tali Kaki kita duwe jembar rong jinis; siji 2.5cm, liyane ambane 5cm: kanggo sisih ndhuwur-lan sikil ngisor. Sampeyan bisa milih tali sing paling kepenak dhewe. Kita uga nampa ukuran khusus supaya sampeyan bisa milih ukuran sing paling disenengi.


2.Katrangan ProdukSaka Kantong Kencing

* Kantong koleksi urin ditandhani karo ml. kanggo pangukuran output urin sing akurat

* Kanthi lateks, tali elastis gratis wis dipasang ing saben tas, trep kanggo naleni paha kanthi tali elastis opsional

* Outlet T-tipe ngisor.

* Kanthi katup anti-reflux. Panjang tubing 5, 30 cm.

* Bebas lateks, steril dikemas, mung kanggo nggunakake siji.

* Film ngarep: Transparan

* Kantong Urin nganggo piranti anti-reflux (telung bagean), nganggo jarum utawa port sampel tanpa jarum.

* Kanthi clamp sprei.

* Kanthi gantungan dobel lan gantungan tali, kanthi katup T.

* Bebas lateks, Kemasan steril.

* Papat jinis port sampel sing kasedhiya kasedhiya.


3.Fitur Utamasaka Kantong Kencing

· Kantong Ngumpulake Urin digunakake kanggo saluran urin jangka pendek lan dawa

· 1000ml / 2000ml Kantong Kencing digawe saka lembaran PVC alus kelas Medis kanthi kekandelan udakara 0,10mm

· Non Return Valve kanggo ngindhari aliran mburi Urine

· Tabung resistansi kink 85 mulus super lancar, ora ana toksik, Bebas Kink, tabung pvc transparan ekstra lembut

· Universal Connecter supaya gampang sambungan karo kateter pembuangan

· Kantong Kencing wis lulus kanthi skala sing gampang diwaca

· Uga kasedhiya karo Outlet Ngisor Paling Dhuwur lan gagang Cetakan kanggo gampang nangani lan nggawa fasilitas

· Et.O. Steril, dikemas Individu


Tabung inlet:

- Lumahing Gamelan lan tahan kusut

- Dawane 90 / 120cm, dawa liyane kasedhiya miturut panjaluk

- Kanthi konektor kerucut kanthi langkah-langkah, pasangkan sambungan sing gampang lan kuwat menyang kateter pembuangan

- Ora ana port conto

- Ora ana klem

- Ora ana gantungan

Outlet:

- Kasedhiya nganggo stopkontak Push-Pull, tutup sekrup lan katup T

- Katup push-Pull / Screw: kanggo gampang ngeculake lan tumpahan minimal

- Katup T: kanggo gampang ngumbah tas tangan siji

Tas:

- Kanthi katup sing ora bali kanggo ngindhari aliran urin, tambahake keamanan pasien

- Kanthi timbangan lulusan dicithak ing

- Werna kanthi Putih utawa Transparan

- Kapasitas tas kanthi 1000/1500 / 2000ml



4.FAQ

1. Can I obtain some samplesSaka Kantong Kencing?

We dikenali kanggo ngirim conto; Nanging, sarat biaya sing kudu dibayar kanggo bisnis sing misuwur.


2. Apa sampeyan bisa nggawe khusus?

OEM, ODM disambut.

1). Sutra nyithak logo sampeyan ing produk.

2). Kothak warna pribadi.

3). Rancang lan ngasilake adhedhasar ide lan konsep sampeyan.


3. Kepiye layanan sampeyan?

1). Sembarang Entri bakal dijawab sajrone 24 jam.

2). Produsen profesional, masalah kualitas, rega kompetitif.

3). Kabeh produk bakal dipriksa kanthi ketat lan apik sadurunge dikirim.

4). Yen sampeyan pesen FCL lan rusak luwih saka 2%, mengko bakal ganti sampeyan.

5). Kita bisa mbantu sampeyan ngetrapake sertifikat sing relevan.

Panas Tags: Kantong Kencing, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR