Klamben tatu
  • Klamben tatu - 0 Klamben tatu - 0
  • Klamben tatu - 1 Klamben tatu - 1
  • Klamben tatu - 2 Klamben tatu - 2
  • Klamben tatu - 3 Klamben tatu - 3

Klamben tatu

Maysino diakoni minangka pabrikan, eksportir lan panyedhiya Wound Dressing / dressing tatu anti banyu. Produk kasebut gampang banget digunakake lan awet.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Klamben tatu

Maysino diakoni minangka pabrikan, eksportir lan panyedhiya Wound Dressing / dressing tatu anti banyu. Produk kasebut gampang banget digunakake lan awet. Iki dites ing macem-macem paramèter kualitas kanggo njamin kualitas lan tanpa cacat.

 

Produk sing ditawakake kanthi tepat diprodhuksi dening para profesional kanthi nggunakake bahan biocompatible lan teknologi progresif. Kajaba iku, kita nawakake Klamben Wound kanthi macem-macem ukuran kanggo memenuhi macem-macem syarat klien.

 

1. Deskripsi Klamben Luka

* Mandhegake getihen lan wiwiti pembekuan

* Nyerep getih, plasma utawa cairan liyane

* Debridement tatu

* Jinis Klamben Luka

* Pilihan Klamben lan Penyembuhan Luka

* Klamben tatu 101

 

2.Fitur:

- katun 100%. Putih / Ijo / Biru.

-Kanggo utawa tanpa utas sing bisa dideteksi sinar-X.
-In 4ply, 8ply, 12ply, 16ply, 24ply, 32ply.
-Ukuran: 5x5cm, 7.5x7.5cm, 10x10cm, 10 x 20cm, lsp.

- Bolong: 19 x 10, 19 x 15, 20 x 12, 26 x 18, 28 x 24, 30 x 20, lsp.

- Edges dilipat utawa ora dilipat.

- Nomer benang: 40S, 32S.

- Paket: 100 pcs / pack, utawa 2 pcs / pack, 5 pcs / pack, lsp.

- nyerep apik.

- Wound Dressing wis sertifikasi CE.

 

3.Spesifikasi Klamben Luka

 

Swab Gauze Langsung Informasi iki mung ditrapake kanggo Profesional Kesehatan.


4. Rincian

5. Perusahaan

Maysino Wound Dressings diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah kayata AS, Eropa, Jepang, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Australia, lsp. Kanthi kualitas apik lan rega kompetitif.

 



 

Kita duwe pabrik pabrikan, nandur modal lan nyebarke pirang-pirang pabrik pabrikan kanggo produk Medis & Lab kanggo nggawe jarum hypodermic luwih kompetitif ing pasar.



6. Layanan kita

Kanthi metode manajemen ilmiah, sistem inspeksi sing ketat, lan jaminan pangiriman sing cepet lan stabil, Maysino kanthi tulus bakal ngladeni kabeh pelanggan. Kita yakin manawa kita bisa dadi mitra jangka panjang kanthi layanan sing paling apik, kualitas tinggi, lan rega sing kompetitif. Mitra.

 

Maysino minangka panyedhiya profesional Wound Dressing profesional. Yen sampeyan pengin tuku Klamben Wound medis utawa China Wound Dressing. Mangkene kesepakatan: hubungi us ¼Œ Kita bakal nyedhiyakake dhaptar produk rinci lan conto gratis.


6. FAQ Babagan Klamben Wound


1. Apa aku bisa entuk sawetara conto Wound Dressing?

We dikenali kanggo ngirim conto; Nanging, sarat biaya sing kudu dibayar kanggo bisnis sing misuwur.

 

2. Apa sampeyan bisa nggawe khusus?

OEM, ODM disambut.

1). Sutra nyithak logo sampeyan ing produk.

2). Kothak warna pribadi.

3). Rancang lan ngasilake adhedhasar ide lan konsep sampeyan.

 

3. Kepiye layanan sampeyan?

1). Sembarang Entri bakal dijawab sajrone 24 jam.

2). Produsen profesional, masalah kualitas, rega kompetitif.

3). Kabeh produk, kayata Wound Dressing, bakal dicenthang kanthi kualitas lan apik banget sadurunge dikirim.

4). Yen sampeyan pesen FCL lan rusak luwih saka 2%, mengko bakal ganti sampeyan.

5). Kita bisa mbantu sampeyan ngetrapake sertifikat sing relevan.






Panas Tags: Klamben, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR