Plester Seng Oksida
  • Plester Seng Oksida - 0 Plester Seng Oksida - 0
  • Plester Seng Oksida - 1 Plester Seng Oksida - 1
  • Plester Seng Oksida - 2 Plester Seng Oksida - 2
  • Plester Seng Oksida - 3 Plester Seng Oksida - 3

Plester Seng Oksida

Maysino diakoni minangka pabrikan, eksportir lan panyedhiya plester Seng oksida / perban plester medis / bungkus bandage medis.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Plester Seng Oksida

Maysino diakoni minangka pabrikan, eksportir lan panyedhiya plester Seng oksida / perban plester medis / bungkus bandage medis. Produk kasebut gampang banget digunakake lan awet. Iki dites ing macem-macem paramèter kualitas kanggo njamin kualitas lan tanpa cacat. Produk sing ditawakake kanthi tepat diprodhuksi dening para profesional kanthi nggunakake bahan biocompatible lan teknologi progresif. Kajaba iku, kita nawakake produk iki kanthi macem-macem ukuran kanggo memenuhi macem-macem syarat klien.


1.Plester Seng Oksida Description

Plester Seng Oksida is sensitive to pressure from clothing or movement. It is highly effective for light strapping, dressing, and retention. It’s also often used by athletes to prevent injuries or stabilize injured ligaments. The tape can usually be worn for a long time and also tolerates moisture.


Pita ZOP kita kasedhiya kanthi macem-macem ukuran, rong warna (kulit lan putih), nganggo utawa tanpa spol plastik, lan rong jinis adesif sing beda: perekat panas, sing luwih irit tinimbang oksida seng murni; Aplikasi seng oksida higienis mbutuhake ikatan sing tahan suwe.


Plester seng oksida minangka jinis tape sing dicet nganggo perekat digawe saka karet alami lan oksida seng ing lapisan mburi kain tenun.

Plester seng oksida iki nuntut banget ing saindenging jagad amarga sipate aman & higienis, gampang rampung, gampang diluncurake, lan grapyak banget karo pangguna.


Kanggo ngindhari cacat, plester oksida seng iki ditrapake kanthi ketat ing macem-macem paramèter dening tim profesional sing berpengalaman.


2.Specification of Plester Seng Oksida


3. Fitur:

1) Bahan: kain katun, karet alami lan seng oksida.

2) Werna: Putih, krem ​​alami

3) Jembar: 1.25cm, 2.5cm, 5cm, 7.5cm, 10cm, 12 "utawa minangka syarat sampeyan.

4) Dawane: 5m / yard, 10m / yard, lsp.

5) Telpon permeabilitas udara sing apik banget

6) Kulit alus, entheng, ambegan, ora duwe kulit.

7) Gampang disimpen, umur panyimpenan dawa.

8)Plester Seng Oksida is with Zig-zag edages,easy to tear by hand.

9) Kanthi kuat adhesi sing cocog kanggo fikiran klamben sing gampang lan cepet

lan instrumen.

 

4. FAQ

1. Can I obtain some samples of Plester Seng Oksida?

We dikenali kanggo ngirim conto; Nanging, sarat biaya sing kudu dibayar kanggo bisnis sing misuwur.


2. Apa sampeyan bisa nggawe khusus?

OEM, ODM disambut.

1). Sutra nyithak logo sampeyan ing produk.

2). Kothak warna pribadi.

3). Rancang lan ngasilake adhedhasar ide lan konsep sampeyan.


3. Kepiye layanan sampeyan?

1). Sembarang Entri bakal dijawab sajrone 24 jam.

2). Produsen profesional, masalah kualitas, rega kompetitif.

3). Kabeh produk bakal dipriksa kanthi ketat lan apik sadurunge dikirim.

4). Yen sampeyan pesen FCL lan rusak luwih saka 2%, mengko bakal ganti sampeyan.

5). Kita bisa mbantu sampeyan ngetrapake sertifikat sing relevan.

 

Panas Tags: Plester Seng Oksida, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, China

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR